- 1. חותכים את הכרוב לפיסות גדולות (בדומה לקוביות של בשר גולש).
-
- 2. מרתיחים מים בסיר גדול ומוסיפים מלח. מכינים בצד מים קרים עם קרח. מניחים את הגזר והכרוב במים, ממתינים חצי דקה ולא יותר, מוציאים ומעבירים למי הקרח. טובלים לרגע את הבצל במים הרותחים ומעבירים למי הקרח. מסננים.
-
- 3. משרים את תפוחי העץ במי מלח קרים.
-
- 4. מכינים את הרוטב: מבשלים את הבצל בשמן עד שהוא זהוב. מצננים מעט. טוחנים את כל המרכיבים בממחה לרוטב אחיד ומצננים.
-
- 5. מורחים את חזה האווז בסירופ הרימונים, חורצים בשומן לאורך ומכינים במחבת או על הגריל.
-
- 6. מערבבים את הגזר, הכרוב, הבצל ותפוחי העץ עם מעט רוטב. שמים בצלחת הגשה, מניחים מעל את חזה האווז, חם ופרוס דק. בוזקים אגוזים ופלפל שחור גרוס ומגישים מיד.