פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      חזה אווז באגסים וקלבדוס

      קלבדוס הוא ברנדי תפוחים צרפתי מענג, ורלי שולמן ממסעדת "אנגולקווין" שבמושב בניה מסבירה איך מחברים לו חזה אווז למנה מנצחת

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      חזה אווז באגסים וקלבדוס של רלי שולמן מסעדת אלגונקווין (יח
      חזה אווז באגסים וקלבדוס של רלי שולמן מסעדת אלגונקווין (יח"צ)

      מצרכים

      • 4 חזות אווז מנוגבים
      • 1 אגס מקולף וחתוך לקוביות
      • 3/4 כוס מיץ תפוחים
      • 1/2 כפית קורנפלור
      • 2 כפות קלבדוס
      • 1 כף גרגרי פלפל ירוק
      • 1 כפית טימין (עלים טריים)
      • שמן לטיגון

      אופן ההכנה

      • 1. מטגנים את חזה האווז בסיר עם מעט שמן עד להשחמה כשהעור כלפי מטה. הופכים ומטגנים את הצד השני. מטגנים כ-15 דקות על אש נמוכה שלא ישרף ומוציאים.
      • 2. בשומן האווז שנותר בסיר מטגנים את קוביות האגסים מספר דקות עד להשחמה.
      • 3. מערבבים את מיץ התפוחים עם הקורנפלור ומוסיפים לאגסים. מוסיפים את גרגרי הפלפל הירוק ומערבבים במשך דקה. מוסיפים טימין. מערבבים ומבשלים עד להסמכה.
      • 4. חותכים את האווז לרצועות ושופכים את הרוטב מעל.

      עוד מתכוני אווז/ברווז

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -