וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

חזה אווז באגסים וקלבדוס

קלבדוס הוא ברנדי תפוחים צרפתי מענג, ורלי שולמן ממסעדת "אנגולקווין" שבמושב בניה מסבירה איך מחברים לו חזה אווז למנה מנצחת

מתכון מאת: מערכת וואלה

חזה אווז באגסים וקלבדוס של רלי שולמן מסעדת אלגונקווין.
חזה אווז באגסים וקלבדוס של רלי שולמן מסעדת אלגונקווין

מצרכים למתכון

  • 4 חזות אווז מנוגבים
  • 1 אגס מקולף וחתוך לקוביות
  • 3/4 כוס מיץ תפוחים
  • 1/2 כפית קורנפלור
  • 2 כפות קלבדוס
  • 1 כף גרגרי פלפל ירוק
  • 1 כפית טימין (עלים טריים)
  • שמן לטיגון

אופן ההכנה

  • 1. מטגנים את חזה האווז בסיר עם מעט שמן עד להשחמה כשהעור כלפי מטה. הופכים ומטגנים את הצד השני. מטגנים כ-15 דקות על אש נמוכה שלא ישרף ומוציאים.
  • 2. בשומן האווז שנותר בסיר מטגנים את קוביות האגסים מספר דקות עד להשחמה.
  • 3. מערבבים את מיץ התפוחים עם הקורנפלור ומוסיפים לאגסים. מוסיפים את גרגרי הפלפל הירוק ומערבבים במשך דקה. מוסיפים טימין. מערבבים ומבשלים עד להסמכה.
  • 4. חותכים את האווז לרצועות ושופכים את הרוטב מעל.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully