וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סלט תאנים וחזה אווז

השף ירון עמר ממסעדת "אקוורלה" שבתל אביב עם הגרסה שלו לסלט תאנים וחזה אווז שפשוט להכין, אבל לא פשוט להפסיק לאכול

מתכון מאת: מערכת וואלה

סלט תאנים וחזה אווז של מסעדת אקוורלה.
סלט תאנים וחזה אווז של מסעדת אקוורלה

מצרכים למתכון

  • 1/2 ק"ג תאנים
  • 2 פרוסות חזה אווז טרי
  • 100 ג"ר שבבי פרמזן
  • 3 כפות שמן זית
  • 2 כפות חומץ בלסמי
  • מלח
  • פלפל
  • 2 ראשי חסה מסולסלת
  • 200 ג"ר עלי בייבי מיקס

אופן ההכנה

  • 1. מחממים מחבת ו"סוגרים" את חזה האווז (מתחילים מהצד עם השומן) במשך כ-2 דק' מכל צד.
  • 2. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-250 מעלות למשך 4 דק'.
  • 3. חותכים את התאנים לרבעים.
  • 4. מתבלים את החסות ועלי הבייבי בשמן זית, בלסמי, מלח ופלפל.
  • 5. פורסים את חזה האווז לפרוסות דקות לרוחב.
  • 6. מניחים על תערובת החסות את התאנים, חזה האווז ושבבי הפרמזן.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully