פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      סלט תאנים וחזה אווז

      השף ירון עמר ממסעדת "אקוורלה" שבתל אביב עם הגרסה שלו לסלט תאנים וחזה אווז שפשוט להכין, אבל לא פשוט להפסיק לאכול

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      סלט תאנים וחזה אווז של מסעדת אקוורלה (יח
      סלט תאנים וחזה אווז של מסעדת אקוורלה (יח"צ)

      מצרכים

      • 1/2 ק"ג תאנים
      • 2 פרוסות חזה אווז טרי
      • 100 ג"ר שבבי פרמזן
      • 3 כפות שמן זית
      • 2 כפות חומץ בלסמי
      • מלח
      • פלפל
      • 2 ראשי חסה מסולסלת
      • 200 ג"ר עלי בייבי מיקס

      אופן ההכנה

      • 1. מחממים מחבת ו"סוגרים" את חזה האווז (מתחילים מהצד עם השומן) במשך כ-2 דק' מכל צד.
      • 2. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-250 מעלות למשך 4 דק'.
      • 3. חותכים את התאנים לרבעים.
      • 4. מתבלים את החסות ועלי הבייבי בשמן זית, בלסמי, מלח ופלפל.
      • 5. פורסים את חזה האווז לפרוסות דקות לרוחב.
      • 6. מניחים על תערובת החסות את התאנים, חזה האווז ושבבי הפרמזן.

      עוד מתכוני סלטים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -