תאנים ממולאות במסקרפונה ואבקת סוכר
תאווה של קיץ
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 4 תאנים ירוקות
- 200 גרם גבינת מסקרפונה
- 3 כפות אבקת סוכר
- 1 כפית תמצית וניל איכותית
- לקישוט: עלי ורדים, אבקת סוכר
אופן ההכנה
- 1. חוצים כל תאנה לשניים ומרוקנים את תוכנה. מקציפים את גבינת המסקרפונה עם הסוכר והווניל. מרסקים את תוכן התאנים ומקפלים לתוך הקציפה. ממלאים את התאנים ומאשפזים במקרר למשך חצי שעה עד שעה.
- 2. מסדרים עלי ורדים על גבי צלחת לבנה, מניחים את התאנים הממולאות ומפזרים אבקת סוכר מעל הכל.