- 1. מחממים תנור ל-160 מעלות (מצב רגיל, לא טורבו).
- 2. בסיר בינוני מחממים 4-5 כפות שמן זית, מוסיפים את הבצלים ומטגנים מעל להבה גבוהה אגב ערבוב כ- 15 דקות או עד הזהבה קלה.
- 3. מעבירים את הבצלים המטוגנים לתבנית צלייה עמוקה. מפזרים את שיני השום ומתבלים במעט מלח ומפלפל שחור ומערבבים.
- 4. מושחים את חזה הבקר בשמן זית מכל הכיוונים ומתבלים במלח. מניחים מעל מצע הבצלים והשום, אוטמים את התבנית בנייר אפיה ומעליו רדיד אלומיניום.
- 5. אופים 2.5 -3 שעות או עד שהבשר נימוח. מסירים בזהירות את הכיסוי.
- 6. בשלב זה ניתן להגיש את הבשר או לתת לו השחמה נוספת בתנור בחום של 190 מעלות, כ- 10 דקות או עד השחמה.