וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

חזה בקר צלוי

ציון צפר הקצב של אטליז בשר2000 ,במתכון לחזה בקר טרי בצליה איטית בתנור מעל שפע של בצלים מקורמלים ושיני שום

מתכון מאת: מערכת וואלה

חזה בקר נימוח בתנור מעל בצלים מקורמלים. אסף אמברם,
חזה בקר נימוח בתנור מעל בצלים מקורמלים/אסף אמברם

מצרכים למתכון

  • כמות: 4-6 מנות
  • 1.5 ק"ג חזה בקר ישראלי טרי בלי עצם או 2.5 ק"ג עם עצם
  • שמן זית
  • 4 בצלים קלופים ופרוסים
  • 1-2 ראשי שום מפורקים לשיניים וקלופים
  • מלח ופלפל שחור גרוס

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור ל-160 מעלות (מצב רגיל, לא טורבו).
  • 2. בסיר בינוני מחממים 4-5 כפות שמן זית, מוסיפים את הבצלים ומטגנים מעל להבה גבוהה אגב ערבוב כ- 15 דקות או עד הזהבה קלה.
  • 3. מעבירים את הבצלים המטוגנים לתבנית צלייה עמוקה. מפזרים את שיני השום ומתבלים במעט מלח ומפלפל שחור ומערבבים.
  • 4. מושחים את חזה הבקר בשמן זית מכל הכיוונים ומתבלים במלח. מניחים מעל מצע הבצלים והשום, אוטמים את התבנית בנייר אפיה ומעליו רדיד אלומיניום.
  • 5. אופים 2.5 -3 שעות או עד שהבשר נימוח. מסירים בזהירות את הכיסוי.
  • 6. בשלב זה ניתן להגיש את הבשר או לתת לו השחמה נוספת בתנור בחום של 190 מעלות, כ- 10 דקות או עד השחמה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully