מתכונים חמים

פרוסות פילה בקר ואורגולה

בשביל מנה ראשונה מושקעת ומרשימה, לא צריך לעבוד קשה: השף עומר מילר מכין קרפצ'יו ביתי, עם אורוגולה, כמון ובצל, ועושה את זה בתוך פחות מחמש דקות.

מתכון מאת: עומר מילר, מערכת וואלה! NEWS
  • 10 דקות סה"כ

  • קל להכנה

פרוסות פילה בקר עם בצל ירוק וארוגולה

מחשבון המרות

מצרכים

  • 100 גרם פילה בקר
  • פרוסות בצל ירוק מגבעול אחד
  • מעט ארגולה
  • 5 גרגירי כמון קלויים
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 כפית מיץ לימון
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. פורסים את הבשר דק ככל הניתן. מניחים את פרוסות הפילה על נייר פרגמנט.
  • 2. על הבשר מסדרים את כל האלמנטים ומתבלים במלח גס, פלפל שחור, שמן זית ומיץ לימון. מכסים את הבשר והעלים בעוד נייר פרגמנט ובעזרת מחבת דופקים קלות את הבשר כך שכל התבלינים, העלים והטעמים יחדרו היטב למנה.
  • 3. מסירים בעדינות את נייר הפרגמנט ומגישים.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully