פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      פיתה שרופה עם בשר וביצה

      לכבוד המונידאל השף אוהד אמזלג מברבאטוב בהוד השרון מכין מנה מושלמת לרגעי המתח לפני הגול

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      פיתה שרופה עם אנטרקוט וביצה (דרור עינב)
      פיתה שרופה עם אנטרקוט וביצה (דרור עינב)

      מצרכים

      • כמות: 2 סועדים
      • 2 פיתות שרופה על הגז
      • 300 גרם רצועות אנטריקוט או שייטל דקות מאוד (לבקש מהקצב או לפרוס דק ולחתוך לרצועות)
      • 2 עגבניות
      • 2 ביצים
      • חצי כוס טחינה
      • כוס וחצי מים קרים
      • חצי לימון
      • מלח ופלפל

      אופן ההכנה

      • 1. מכינים את הטחינה- בקערה שמים את הטחינה הגולמית, תחילה סוחטים פנימה את הלימון ומערבבית היטב עם מזלג או מטרפה. מוסיפים בהדרגה את המים הקרים תוך כדי ערבוב עד לקבלת מרקם חלק. ממליחים וטועמים.
      • 2. שורפים את הפיתות על גבי אש הגז.
      • 3. מחממים מחבת עם מעט שמן, חותכים את העגבניות לקוביות גסות וצורבים אותן במחבת קלות.
      • 4. מוסיפים את רצועות הבשר הדקות, מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס ומקפיצים יחד עד שהרצועות נחרכות היטב.
      • 5. מניחים מחצית מכמות הבשר והעגבניות על כל פיתה שרופה.
      • 6. מוסיפים לאותה מחבת מעט שמן ומכינים בה שתי ביצי עין. מוציאים ומניחים מעל רצועות הבשר והעגבניות.
      • 7. את הטחינה ניתן לשים מעל או להגיש בצד.

      עוד מתכוני בקר

      פיתה שרופה עם בשר וביצה
      הולך טוב עם בירה...
      אזהרה: מכיל אלכוהול - מומלץ להימנע משתייה מופרזת

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -