- 1. מכינים את הטחינה- בקערה שמים את הטחינה הגולמית, תחילה סוחטים פנימה את הלימון ומערבבית היטב עם מזלג או מטרפה. מוסיפים בהדרגה את המים הקרים תוך כדי ערבוב עד לקבלת מרקם חלק. ממליחים וטועמים.
- 2. שורפים את הפיתות על גבי אש הגז.
- 3. מחממים מחבת עם מעט שמן, חותכים את העגבניות לקוביות גסות וצורבים אותן במחבת קלות.
- 4. מוסיפים את רצועות הבשר הדקות, מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס ומקפיצים יחד עד שהרצועות נחרכות היטב.
- 5. מניחים מחצית מכמות הבשר והעגבניות על כל פיתה שרופה.
- 6. מוסיפים לאותה מחבת מעט שמן ומכינים בה שתי ביצי עין. מוציאים ומניחים מעל רצועות הבשר והעגבניות.
- 7. את הטחינה ניתן לשים מעל או להגיש בצד.