וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פיתה שרופה עם בשר וביצה

לכבוד המונידאל השף אוהד אמזלג מברבאטוב בהוד השרון מכין מנה מושלמת לרגעי המתח לפני הגול

מתכון מאת: מערכת וואלה

פיתה שרופה עם אנטרקוט וביצה. דרור עינב
פיתה שרופה עם אנטרקוט וביצה

מצרכים למתכון

  • כמות: 2 סועדים
  • 2 פיתות שרופה על הגז
  • 300 גרם רצועות אנטריקוט או שייטל דקות מאוד (לבקש מהקצב או לפרוס דק ולחתוך לרצועות)
  • 2 עגבניות
  • 2 ביצים
  • חצי כוס טחינה
  • כוס וחצי מים קרים
  • חצי לימון
  • מלח ופלפל

אופן ההכנה

  • 1. מכינים את הטחינה- בקערה שמים את הטחינה הגולמית, תחילה סוחטים פנימה את הלימון ומערבבית היטב עם מזלג או מטרפה. מוסיפים בהדרגה את המים הקרים תוך כדי ערבוב עד לקבלת מרקם חלק. ממליחים וטועמים.
  • 2. שורפים את הפיתות על גבי אש הגז.
  • 3. מחממים מחבת עם מעט שמן, חותכים את העגבניות לקוביות גסות וצורבים אותן במחבת קלות.
  • 4. מוסיפים את רצועות הבשר הדקות, מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס ומקפיצים יחד עד שהרצועות נחרכות היטב.
  • 5. מניחים מחצית מכמות הבשר והעגבניות על כל פיתה שרופה.
  • 6. מוסיפים לאותה מחבת מעט שמן ומכינים בה שתי ביצי עין. מוציאים ומניחים מעל רצועות הבשר והעגבניות.
  • 7. את הטחינה ניתן לשים מעל או להגיש בצד.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully