המבורגר קורנביף עם בצל כבוש וביצת עין

עומר מילר במתכון מהיר להכנת המבורגר קורנביף עם בצל כבוש, ביצת עין ועוד כמה פינוקים

מתכון מאת: עומר מילר, מערכת וואלה!
כריכים של עומר מילר. אסף אמברם,
כריכים של עומר מילר(צילום: אסף אמברם)

מצרכים

  • עבור 2 סועדים
  • לבצל הכבוש:
  • 1 בצל סגול פרוס
  • 2 כפות סוכר
  • 2 כפות חומץ
  • 2 כפות מים
  • סלט קולסלאו:
  • כוס כרוב לבן קצוץ
  • 1 גזר פרוס לז'וליינים (רצועות דקות)
  • 2 כפות מיונז
  • 1 כפית סוכר
  • 1 כף חומץ
  • 1 כף מיץ לימון
  • מלח
  • לרוטב:
  • 2 כפות קטשופ
  • 2 כפות מיונז
  • 1 כף קורנישונים קצוצים (מלפפונים חמוצים קטנים)
  • להרכבה:
  • 2 ביצים
  • 400 גרם קורנביף
  • 2 לחמניות המבורגר
  • 1 כף חרדל חלק
  • חסה אייסברג
  • מלפפונים טריים

אופן ההכנה

  • 1. הבצל הכבוש: מניחים את כל המצרכים בסיר על אש בינונית, מביאים לרתיחה ומכבים את האש. משהים את הבצל בסיר במשך 20 דקות.
  • 2. סלט הקולסלאו: מערבבים את כל המצרכים בקערה.
  • 3. מטגנים את הביצים כביצת עין במחבת עם שמן.
  • 4. חוצים את הלחמניות וקולים את החלק התחתון שלהן על האש הגלויה של הגז עד חריכה.
  • 5. מרכיבים את הכריך: מורחים על הלחמניה הקלויה ברוטב הקורנישונים ומעט חרדל לפי הטעם, מסדרים חסה ומלפפונים טריים, מעליהם מניחים את הבשר, מעליו מוסיפים את הבצל הכבוש וסלט הקולסלאו, מעליהם מניחים את ביצת העין וסוגרים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully