סנדביץ' חזה אווז ומייפל
סנדביץ' מייפל, חזה אווז ותפוחים
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- לחמניית ג'בטה טרייה
- 3 כפות שמן זית
- 100 גרם חזה אווז פרוס דק
- 1 בצל סגול פרוס דק
- 1 תפוח גרנד סמיט קלוף וחתוך לקוביות קטנות
- 1 כף מייפל
- לאיולי מייפל:
- 2 כפות מיונז איכותי
- 1 כפית חרדל חלק
- 1 כף מייפל איכותי
- מלח
- פלפל
- להגשה:
- עלי חסה טריים
- עגבנייה פרוסה דק
אופן ההכנה
- 1. במחבת עם כף שמן זית קולים את הלחם מכל הצדדים ומניחים בצד.
- 2. צולים באותה מחבת את הבצל עם 2 כפות השמן הנוספות. מוסיפים את פרוסות חזה האווז וצורבים אותם יחד עם הבצלים עד השחמה.
- 3. מוסיפים את קוביות התפוחים והמייפל וצולים יחד עוד דקה-שתיים.
- 4. בינתיים מכינים את האיולי: מערבבים את המיונז עם החרדל והמייפל ומתבלים במלח ופלפל גרוס.
- 5. מורחים את איולי המייפל שהכנו על שני צדי הג'בטה הקלויה, מסדרים את הירקות ואת חזה האווז עם הבצלים והתפוחים, מטפטפים עוד מעט מייפל וסוגרים.