סנדביץ' חזה אווז ומייפל

סנדביץ' מייפל, חזה אווז ותפוחים

מתכון מאת: אבי ביטון בשיתוף שמן עץ הזית, מערכת וואלה!

מצרכים

  • לחמניית ג'בטה טרייה
  • 3 כפות שמן זית
  • 100 גרם חזה אווז פרוס דק
  • 1 בצל סגול פרוס דק
  • 1 תפוח גרנד סמיט קלוף וחתוך לקוביות קטנות
  • 1 כף מייפל
  • לאיולי מייפל:
  • 2 כפות מיונז איכותי
  • 1 כפית חרדל חלק
  • 1 כף מייפל איכותי
  • מלח
  • פלפל
  • להגשה:
  • עלי חסה טריים
  • עגבנייה פרוסה דק

אופן ההכנה

  • 1. במחבת עם כף שמן זית קולים את הלחם מכל הצדדים ומניחים בצד.
  • 2. צולים באותה מחבת את הבצל עם 2 כפות השמן הנוספות. מוסיפים את פרוסות חזה האווז וצורבים אותם יחד עם הבצלים עד השחמה.
  • 3. מוסיפים את קוביות התפוחים והמייפל וצולים יחד עוד דקה-שתיים.
  • 4. בינתיים מכינים את האיולי: מערבבים את המיונז עם החרדל והמייפל ומתבלים במלח ופלפל גרוס.
  • 5. מורחים את איולי המייפל שהכנו על שני צדי הג'בטה הקלויה, מסדרים את הירקות ואת חזה האווז עם הבצלים והתפוחים, מטפטפים עוד מעט מייפל וסוגרים.
  • אריפה עוף ואבוקדו

  • כריכוני רוסטביף

  • פרוסות אנטרקוט בלחמנייה ביתית

  • צלעות עגל עם ארטישוק ועגבניות

  • סקלופיני לימונה

  • המבורגר אסייתי

  • כולל טוויסט מפתיע: המתכון המנצח של עומר מילר לקבבים על האש

  • בייגל אמריקאי

  • לחמג'ון טורקי אמיתי

  • בורקסים במילוי בשר

  • פלפלים חריפים ממולאים בשר

  • רוטב בולונז קלאסי

  • אל מעשוקה

  • ללקק את האצבעות: פרגיות ממולאות באורז ופירות יבשים ברוטב רכז רימונים

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully