פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      כריכוני רוסטביף

      השפית אביבית פריאל מאוזריה עם מתכון פשוט ונהדר לרוסטביף. מומלץ לפרוס דק ולהגיש על בגט קלוי עם חרדל

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      כריכוני רוסטביף של אביבית פריאל (דרור עינב)
      כריכוני רוסטביף של אביבית פריאל (דרור עינב)

      מצרכים

      • מצרכים:
      • 1 ק"ג סינטה נקייה
      • 2 כפות שמן זית
      • 2 כפות טימין קצוץ
      • 2 כפות דבש
      • 1 כפית שום כתוש
      • 1 כפית מלח אטלנטי
      • קורט פלפל שחור
      • להגשה:
      • 1 באגט
      • חרדל איכותי
      • דבלים חתוכות לפיסות קטנות
      • מלח ופלפל גרוסים
      • עלי רוקט או פטרוזיליה

      אופן ההכנה

      • 1. מערבבים את כל החומרים ומורחים בשכבה אחידה על הסינטה.
      • 2. צולים בתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות למשך 40 דק' או עד שהבשר מגיע לטמפרטורה פנימית של 60-65 מעלות. מצננים לטמפ' החדר ופורסים לפרוסות דקות.
      • 3. פורסים את הבגט לפרוסות וקולים בתנור או על מחבת עבה. מורחים כל פרוסה בחרדל חריף ומסדרים פרוסת רוסטביף מעל, חתיכה של דבלה, מעט מלח ופלפל גרוס ועלה פטרוזיליה או רוקט.
      • 4. מסדרים את הכריכונים על מגש יפה ומביאים לארוחה.

      עוד מתכוני בקר

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -