כריכוני רוסטביף

השפית אביבית פריאל מאוזריה עם מתכון פשוט ונהדר לרוסטביף. מומלץ לפרוס דק ולהגיש על בגט קלוי עם חרדל

מתכון מאת: אביבית פריאל, מערכת וואלה!
כריכוני רוסטביף של אביבית פריאל

מצרכים

  • מצרכים:
  • 1 ק"ג סינטה נקייה
  • 2 כפות שמן זית
  • 2 כפות טימין קצוץ
  • 2 כפות דבש
  • 1 כפית שום כתוש
  • 1 כפית מלח אטלנטי
  • קורט פלפל שחור
  • להגשה:
  • 1 באגט
  • חרדל איכותי
  • דבלים חתוכות לפיסות קטנות
  • מלח ופלפל גרוסים
  • עלי רוקט או פטרוזיליה

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים את כל החומרים ומורחים בשכבה אחידה על הסינטה.
  • 2. צולים בתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות למשך 40 דק' או עד שהבשר מגיע לטמפרטורה פנימית של 60-65 מעלות. מצננים לטמפ' החדר ופורסים לפרוסות דקות.
  • 3. פורסים את הבגט לפרוסות וקולים בתנור או על מחבת עבה. מורחים כל פרוסה בחרדל חריף ומסדרים פרוסת רוסטביף מעל, חתיכה של דבלה, מעט מלח ופלפל גרוס ועלה פטרוזיליה או רוקט.
  • 4. מסדרים את הכריכונים על מגש יפה ומביאים לארוחה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully