כריכוני רוסטביף
השפית אביבית פריאל מאוזריה עם מתכון פשוט ונהדר לרוסטביף. מומלץ לפרוס דק ולהגיש על בגט קלוי עם חרדל
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- מצרכים:
- 1 ק"ג סינטה נקייה
- 2 כפות שמן זית
- 2 כפות טימין קצוץ
- 2 כפות דבש
- 1 כפית שום כתוש
- 1 כפית מלח אטלנטי
- קורט פלפל שחור
- להגשה:
- 1 באגט
- חרדל איכותי
- דבלים חתוכות לפיסות קטנות
- מלח ופלפל גרוסים
- עלי רוקט או פטרוזיליה
אופן ההכנה
- 1. מערבבים את כל החומרים ומורחים בשכבה אחידה על הסינטה.
- 2. צולים בתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות למשך 40 דק' או עד שהבשר מגיע לטמפרטורה פנימית של 60-65 מעלות. מצננים לטמפ' החדר ופורסים לפרוסות דקות.
- 3. פורסים את הבגט לפרוסות וקולים בתנור או על מחבת עבה. מורחים כל פרוסה בחרדל חריף ומסדרים פרוסת רוסטביף מעל, חתיכה של דבלה, מעט מלח ופלפל גרוס ועלה פטרוזיליה או רוקט.
- 4. מסדרים את הכריכונים על מגש יפה ומביאים לארוחה.