וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

רוסטביף עם פטריות ובצל

מתכון מאת: שרון סימה אשר,SHASH12@WALLA.CO.IL

רוסטסיף. Artoday
רוסטסיף

מצרכים למתכון

  • נתח בשר (צלי רוסביף)
  • בבל אחד גדול
  • פטריות טריות חתוכות
  • רוטב סוייה - בקבוק
  • שום
  • רוזמרין

אופן ההכנה

  • 1. קוצצים בצל אחד גדול לחתיכות גסות ומטגנים במעט שמן עד שמזהיב.
  • 2. מוסיפים את הפטריות כשהן חצויות לשניים ממשיכים לטגן מעט.
  • 3. מניחים בתבנית נתח בשר ומס' עלים של רוזמרין מתחתיו.
  • 4. קושרים מס' שני שום קלופות לחבלים של הבשר.
  • 5. שופכים מלמעלה חצי בקבוק רוטב סוייה.
  • 6. מעל זה מוספים את הבצל והפטריות.
  • 7. עוטפים את המגש בנייר כסף. ומכניסים לתנור שחומם לטמפרטורה של כ- 180 עד 200 מעלות צלזיוס.
  • 8. משך הצליה עד 3 שעות בתנור(בחום גבוה)
  • מידי פעם פותחים ושופכים רוטב מהתבנית על הבשר.
  • 9. ברגע שהבשר מושחם , מנמיכים ושוב צולים לעוד כשעה
  • עד שהבשר רך כמו חמאה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully