- 1. קוצצים בצל אחד גדול לחתיכות גסות ומטגנים במעט שמן עד שמזהיב.
-
- 2. מוסיפים את הפטריות כשהן חצויות לשניים ממשיכים לטגן מעט.
-
- 3. מניחים בתבנית נתח בשר ומס' עלים של רוזמרין מתחתיו.
-
- 4. קושרים מס' שני שום קלופות לחבלים של הבשר.
-
- 5. שופכים מלמעלה חצי בקבוק רוטב סוייה.
-
- 6. מעל זה מוספים את הבצל והפטריות.
-
- 7. עוטפים את המגש בנייר כסף. ומכניסים לתנור שחומם לטמפרטורה של כ- 180 עד 200 מעלות צלזיוס.
-
- 8. משך הצליה עד 3 שעות בתנור(בחום גבוה)
- מידי פעם פותחים ושופכים רוטב מהתבנית על הבשר.
-
- 9. ברגע שהבשר מושחם , מנמיכים ושוב צולים לעוד כשעה
- עד שהבשר רך כמו חמאה.