וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

רוסטביף ביתי

השף איתי עמיחי ממסעדת "אלדורדו" מכין את הסנדוויצ'ים אצלו בבית, והוא תמיד מתחיל ברוסטביף ביתי ומענג. ותתפלאו - זה אפילו לא קשה במיוחד.

מתכון מאת: מערכת וואלה

רוסטביף של מסעדת אלדורדו.
רוסטביף של מסעדת אלדורדו

מצרכים למתכון

  • ל-4 מנות:
  • נתח קילו סינטה משובחת
  • צרור עלי רוזמרין
  • 3 כפות חרדל חלק
  • 3 כפות חרדל גרגרים
  • 1 כפית שום כתוש
  • קורט מלח וקורט פלפל
  • מעט שמן זית

אופן ההכנה

  • 1. מפזרים את עלי הרוזמרין בקערה. מוסיפים את החרדל, שום מלח, פלפל ומעט שמן זית. מערבבים.
  • 2. מלטפים את נתח הסינטה עם הבלילה ומכניסים לתנור שחומם מראש. צולים בחום של 300 מעלות במשך 10 דקות.
  • 3. ממשיכים לצלות בחום של 180 מעלות למשל 17 דקות. כדי לקבל מידת עשייה מדיום, צולים 17 דקות לקילו.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully