רוסטביף ביתי
השף איתי עמיחי ממסעדת "אלדורדו" מכין את הסנדוויצ'ים אצלו בבית, והוא תמיד מתחיל ברוסטביף ביתי ומענג. ותתפלאו - זה אפילו לא קשה במיוחד.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל-4 מנות:
- נתח קילו סינטה משובחת
- צרור עלי רוזמרין
- 3 כפות חרדל חלק
- 3 כפות חרדל גרגרים
- 1 כפית שום כתוש
- קורט מלח וקורט פלפל
- מעט שמן זית
אופן ההכנה
- 1. מפזרים את עלי הרוזמרין בקערה. מוסיפים את החרדל, שום מלח, פלפל ומעט שמן זית. מערבבים.
- 2. מלטפים את נתח הסינטה עם הבלילה ומכניסים לתנור שחומם מראש. צולים בחום של 300 מעלות במשך 10 דקות.
- 3. ממשיכים לצלות בחום של 180 מעלות למשל 17 דקות. כדי לקבל מידת עשייה מדיום, צולים 17 דקות לקילו.