וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סופריטו גרוזיני

מפגש של אבי ביטון עם לילי בן שלום ממסעדת ראצ'ה הוליד תבשיל סופריטו בסגנון גרוזיני עם אגוזי מלך ורכז רימונים

מתכון מאת: אבי ביטון, מערכת וואלה

בימוי ועריכה: עמית טרפוצ'ניק, בבושקה הפקות

מצרכים למתכון

  • בור 8 סועדים
  • 1.5 ק"ג תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות
  • שמן, לטיגון
  • 1.5 ק"ג בשר שריר לתבשיל חתוך לקוביות
  • מעט שמן
  • 3 שיני שום קצוצות
  • 2-3 כפות רכז רימונים
  • 1 כוס אגוזי מלך
  • 3 גבעולי טרגון
  • 1 כוס כוסברה קצוצה
  • 1 כוס פטרוזיליה
  • 3 גבעולי בצל ירוק קצוץ
  • 1 כוס מים קרים
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה

  • 1. קולפים את תפוחי האדמה, חותכים לקוביות ומטגנים בשמן עמוק עד הזהבה.
  • 2. בסיר רחב ועמוק יוצקים שמן קנולה ומשחימים את הבשר כ-5 דקות מכל צד ומתבלים במלח ופלפל.
  • 3. מוסיפים לבשר את השום, רכז הרימונים, הירוקים הקצוצים, האגוזים ותפוחי האדמה ומערבבים.
  • 4. מוסיפים את כוס המים ומתבלים במלח ופלפל.
  • 5. מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים על להבה נמוכה כשעתיים וחצי .
  • סופריטו עוף עם קוקלאות, ירוקים וארטישוק

  • סופריטו עוף וארטישוק ירושלמי

  • סופריטו אסאדו עם תפוחי אדמה שבורים

  • קדירת בשר במייפל ותפוחים

  • תבשיל בקר עם גרגרי חומוס

  • תבשיל מ'סוקי חגיגי לפסח

  • לחי בקר ביין אדום עם קרם כרובית

  • אוסובוקו וארטישוק ירושלמי

  • תבשיל גולאש הונגרי עשיר וקל להכנה

  • צלעות עגל עם ארטישוק ועגבניות

  • קדירת בקר ים תיכונית

  • אוסובוקו עגל בקיאנטי

  • חמין מושלם

  • תבשיל בקר עם בצקניות

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully