סופריטו גרוזיני

מפגש של אבי ביטון עם לילי בן שלום ממסעדת ראצ'ה הוליד תבשיל סופריטו בסגנון גרוזיני עם אגוזי מלך ורכז רימונים

מתכון מאת: אבי ביטון, מערכת וואלה!
(צילום: בימוי ועריכה: עמית טרפוצ'ניק, בבושקה הפקות)

מצרכים

  • בור 8 סועדים
  • 1.5 ק"ג תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות
  • שמן, לטיגון
  • 1.5 ק"ג בשר שריר לתבשיל חתוך לקוביות
  • מעט שמן
  • 3 שיני שום קצוצות
  • 2-3 כפות רכז רימונים
  • 1 כוס אגוזי מלך
  • 3 גבעולי טרגון
  • 1 כוס כוסברה קצוצה
  • 1 כוס פטרוזיליה
  • 3 גבעולי בצל ירוק קצוץ
  • 1 כוס מים קרים
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה

  • 1. קולפים את תפוחי האדמה, חותכים לקוביות ומטגנים בשמן עמוק עד הזהבה.
  • 2. בסיר רחב ועמוק יוצקים שמן קנולה ומשחימים את הבשר כ-5 דקות מכל צד ומתבלים במלח ופלפל.
  • 3. מוסיפים לבשר את השום, רכז הרימונים, הירוקים הקצוצים, האגוזים ותפוחי האדמה ומערבבים.
  • 4. מוסיפים את כוס המים ומתבלים במלח ופלפל.
  • 5. מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים על להבה נמוכה כשעתיים וחצי .
  • סופריטו עוף עם קוקלאות, ירוקים וארטישוק

  • סופריטו עוף וארטישוק ירושלמי

  • סופריטו אסאדו צלוי

  • וייסבראטן פיטריות וערמונים

  • ציר בקר משובח

  • צלי חגיגי בשני צעדים פשוטים

  • תבשיל נתח צ'אך

  • טנזיה מרוקאית

  • תבשיל בשר,חצילים ועגבניות

  • תבשיל שפונדרה ואורז

  • אוסובוקו וארטישוק ירושלמי

  • לחי בקר בסגנון תימני

  • צלי לשון

  • תבשיל בקר עם בצקניות

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully