- 1. מערבבים את מרכיבי הקוקלאות יחדיו, מתבלים בבהרט, מלח ופלפל, טועמים כדור אחד. יוצרים כדורים בגודל כדורי פינג-פונג ומניחים בצד.
-
- 2. מחממים שמן בסיר עמוק ומטגנים את קוביות תפו"א עד שהם מקבלים צבע, מוציאים וסופגים מהשמן.
-
- 3. מטגנים את הקוקלאות בשמן העמוק ומוציאים לנייר סופג.
-
- 4. משחימים את הפרגית בסיר עם שמן זית ומניחים בצד. על המשקעים של הסיר מטגנים את הבצל, השום, הפלפל ירוק ומוסיפים את כל התבלינים. מוסיפים את המנגולד והארטישוק, הפרגיות, תפו"א והקוקלאות ומכסים במים (רק עד כיסוי, חשוב לא לשים יותר מידי) מכסים את הסיר.
-
- 5. מבשלים על להבה נמוכה כארבעים דקות. מוסיפים אפונה טרייה ומבשלים עוד כעשרים דקות בחום נמוך.
-
- 6. טועמים את התבשיל ומתקנים תיבול לפי הטעם.