- 1. חותכים את תפוחי האדמה לקוביות גדולות ומטגנים עד להשחמה.
-
- 2. מצפים את קוביות הבשר בשכבה דקיקה של קמח, ומסירים את עודפי הקמח. בסיר בישול (עדיף שיהיה רחב ושטוח ככל האפשר) מטגנים בשמן את הבשר משני הצדדים, עד השחמה.
-
- 3. לסיר עם קוביות הבשר מוסיפים את תפוחי האדמה המטוגנים, מלח ופלפל שחור ושום ומערבבים בעדינות.
-
- 4. מכאן נדרשת רק סבלנות - מבשלים את הסופריטו על אש נמוכה ככל האפשר למשך שעתיים וחצי.
-
- 5. במהלך הבישול יוצאים מהתבשיל נוזלים, בכדי לערבב את תכולת הסיר, מבלי "לשבור" את תפוחי האדמה תוך כדי ערבוב, תופסים את הסיר בשתי הידיות ומנערים בזהירות.
-
- 6. כשהסופריטו מוכן מגישים אותו עם פטרוזיליה קצוצה ונגיעה של לימון סחוט.