- 1. שוטפים את עשבי התיבול ומייבשים היטב. מפרידים את העלים מהגבעולים וקוצצים.
-
- 2. קוצצים בצל ומטגנים אותו במחבת רחבה.
-
- 3. חותכים את הכרישות ומטגנים עם הבצל. מוסיפים את רסק העגבניות וממשיכים לטגן.
-
- 4. לאחר שהבצל והכרישה טוגנו היטב, מוסיפים את עשבי התיבול, מטגנים מספר דקות ומסירים מהאש. מניחים בצד.
-
- 5. קוצצים את הבצל השני ומטגנים אותו במעט שמן זית בסיר נוסף.
-
- 6. חותכים את הבשר לקוביות של 4x4 ס"מ. מוסיפים לבצל הקצוץ את קוביות הבשר ומטגנים עד שהבשר מאבד מצבעו האדום.
-
- 7. מוסיפים את המים ואת השעועית ומבשלים כשעתיים על סף רתיחה, עד שהבשר והשעועית רכים ומבושלים.
-
- 8. מוסיפים את תכולת המחבת לסיר השעועית והבשר.
-
- 9. מוסיפים 2 כפות מאבקת הלימון לתבשיל ומוסיפים מלח, כורכום, כמון ורכז רימונים.
-
- 10. מבשלים במשך שעה נוספת על אש קטנה.
-
- 11. מגישים את תבשיל הסבזי עם אורז לבן ובצל.