- 1. בבית: שוטפים היטב את תפוחי האדמה ומבשלים עם הקליפה במים מומלחים עד שהם רכים אבל לא מידי.
- 2. בחוץ: מחממים את הגריל לחום בינוני.
- 3. משמנים את הנתח, מתבלים בנדיבות במלח ופלפל שחור גרוס וצולים מכל הצדדים., סה"כ 10-13 דקות.
- 4. במקביל מועכים מעט עם כף היד את תפוחי האדמה, משמנים ומתבלים במלח ופלפל וחורכים על הגריל החם, אפשר לצד הנתח.
- 5. את תפוחי האדמה מוציאים לקערה, מוסיפים את הפטרוזיליה, ומגררים מעל את קליפת הלימון ושיני השום. מקפיצים בקערה לערבוב. אם צריך מתבלים בעוד מלח ופלפל.
- 6. את הנתח שצרבנו היטב מכל הצדדים מעבירים ל-10 דקות לאש נמוכה. ניתן להניח על רשת מוגבהת או להזיז את הגחלים לצד אחד של הגריל, כך שהנתח לא יקבל חום ישיר.
- 7. פורסים את הנתח ומגישים לצד תפוחי האדמה. למי שמעדיף שהבשר יהיה עשוי יותר בפנים, ניתן להחזיר לאש עד לדרגה הרצויה.