כריך קורנביף

סנדוויץ' שחיתות: בשר קורנדביף עסיסי, ירקות, ממרח מיונז מתובל וסלט אבוקדו בתוך ג'בטה טרייה

מתכון מאת: מערכת וואלה!
(צילום: בבושקה הפקות)

מצרכים

  • לכריך אחד
  • ג'בטה טרייה חצויה לאורכה
  • 4 פרוסות קורנביף ניו יורקי מסדרת ה-DELI
  • 3 פרוסות דקות של עגבנייה
  • לממרח מיונז:
  • 1 כף מיונז
  • 1 שן שום כתושה
  • 1 כפית חרדל דיז'ון גרגרים
  • לממרח אבוקדו:
  • 1 אבוקדו בשל מעוך
  • 3 כפות כוסברה טרייה קצוצה דק
  • 2 כפות בצל ירוק טרי קצוץ דק
  • רבע פלפל ירוק חריף קצוץ דק
  • קורט מלח
  • קורט כמון

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים היטב את כל חומרי ממרח האבוקדו עד שמתקבלת מחית אחידה.
  • 2. מערבבים ביחד את חומרי המיונז המתובל עד שמתקבל ממרח אחיד.
  • 3. מורחים צד אחד של הג'בטה בממרח האבוקדו הירוק.
  • 4. מורחים את צדה השני של הג'בטה בממרח המיונז המתובל.
  • 5. מניחים במרכז הכריך פרוסות עגבנייה וקורנביף וזוללים.
  • סנדביץ' אנטרקוט

  • פריקסה טוניסאי

  • כריך קולומבוס

  • קציצות בקר בכרישה וגרגרי חומוס

  • תבשיל שפונדרה, שעועית לבנה ושורשים

  • מרק קרופניק עם טעם משגע

  • תבשיל קארי עם פרוסות שייטל צרובות

  • ציר בקר

  • מרק קובה סלק

  • גזרים ממולאים בשר

  • פרוסות אנטריקוט ותפוחי אדמה צלויים

  • תבשיל נתח צ'אך

  • קדירת בשר בקר

  • פיתה שרופה עם בשר וביצה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully