מתכונים חמים

כריך קורנביף

סנדוויץ' שחיתות: בשר קורנדביף עסיסי, ירקות, ממרח מיונז מתובל וסלט אבוקדו בתוך ג'בטה טרייה

מתכון מאת: מערכת וואלה! NEWS
  • 10 דקות סה"כ

  • קל להכנה

(בבושקה הפקות

מחשבון המרות

מצרכים

  • לכריך אחד
  • ג'בטה טרייה חצויה לאורכה
  • 4 פרוסות קורנביף ניו יורקי מסדרת ה-DELI
  • 3 פרוסות דקות של עגבנייה
  • לממרח מיונז:
  • 1 כף מיונז
  • 1 שן שום כתושה
  • 1 כפית חרדל דיז'ון גרגרים
  • לממרח אבוקדו:
  • 1 אבוקדו בשל מעוך
  • 3 כפות כוסברה טרייה קצוצה דק
  • 2 כפות בצל ירוק טרי קצוץ דק
  • רבע פלפל ירוק חריף קצוץ דק
  • קורט מלח
  • קורט כמון

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים היטב את כל חומרי ממרח האבוקדו עד שמתקבלת מחית אחידה.
  • 2. מערבבים ביחד את חומרי המיונז המתובל עד שמתקבל ממרח אחיד.
  • 3. מורחים צד אחד של הג'בטה בממרח האבוקדו הירוק.
  • 4. מורחים את צדה השני של הג'בטה בממרח המיונז המתובל.
  • 5. מניחים במרכז הכריך פרוסות עגבנייה וקורנביף וזוללים.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully