כריך קורנביף
סנדוויץ' שחיתות: בשר קורנדביף עסיסי, ירקות, ממרח מיונז מתובל וסלט אבוקדו בתוך ג'בטה טרייה
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- לכריך אחד
- ג'בטה טרייה חצויה לאורכה
- 4 פרוסות קורנביף ניו יורקי מסדרת ה-DELI
- 3 פרוסות דקות של עגבנייה
- לממרח מיונז:
- 1 כף מיונז
- 1 שן שום כתושה
- 1 כפית חרדל דיז'ון גרגרים
- לממרח אבוקדו:
- 1 אבוקדו בשל מעוך
- 3 כפות כוסברה טרייה קצוצה דק
- 2 כפות בצל ירוק טרי קצוץ דק
- רבע פלפל ירוק חריף קצוץ דק
- קורט מלח
- קורט כמון
אופן ההכנה
- 1. מערבבים היטב את כל חומרי ממרח האבוקדו עד שמתקבלת מחית אחידה.
- 2. מערבבים ביחד את חומרי המיונז המתובל עד שמתקבל ממרח אחיד.
- 3. מורחים צד אחד של הג'בטה בממרח האבוקדו הירוק.
- 4. מורחים את צדה השני של הג'בטה בממרח המיונז המתובל.
- 5. מניחים במרכז הכריך פרוסות עגבנייה וקורנביף וזוללים.