- 1. הכנת התבשיל: מחממים שמן בסיר על להבה בינונית. מעבירים ללהבה גבוהה, ומטגנים את השום והג'ינג'ר כ-5 שניות בלבד (שלא יישרף). תו כדי ערבוב, מוסיפים את משחת הקארי. מוסיפים את שאר המרכיבים, למעט החציל, ומביאים לרתיחה.
-
- 2. מנמיכים את הלהבה, וממשיכים לבשל כ-10 דקות.
-
- 3. במקביל, מכינים את החציל: קולפים אותו, חותכים לקוביות ומקמחים. מחממים שמן לטיגון בסיר עמוק. מטגנים את קוביות החציל עד לקבלת צבע זהוב. מוציאים ומניחים בצד על נייר סופג.
-
- 4. מכינים את האורז: מחממים שמן בסיר. מוסיפים את האורז, ומטגנים עד שהאורז חם למגע אצבע. מוסיפים את המים ועלי הדפנה, מכסים ומנמיכים את הלהבה. מבשלים כ-17 דקות. מכבים את האש, ומניחים לאורז לנוח לרבע שעה. "פותחים" את האורז עם מזלג.
-
- 5. להגשה: על להבה גדולה, שמים בווק 3 כפות סויה. ברגע שהשמן מתחיל להעלות עשן קל, מוסיפים לווק את הבשר ומערבבים מדי פעם. לאחר כדקה מוסיפים את הירקות (שעועית, עגבניות וחציל) והרוטב, ומרתיחים כחצי דקה תוך כדי ערבוב. מחלקים את המנה לצלחות הגשה, ומגישים לצד האורז.