- 1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
-
- 2. מטגנים את הבצל בשמן זית עד להזהבה. מצננים ומערבבים את הבקר הטחון עם הבצל המטוגן ויתר החומרים.
-
- 3. מרוקנים את העגבניות מהמיץ והגרעינים ושומרים אותם לרוטב.
-
- 4. ממלאים את העגבניות במלית בשר מתובלת ומניחים בתבנית שיכולה להתאים גם להגשה.
-
- 5. מערבבים את חומרי הרוטב, יוצקים כפית על כל עגבניה ואת השאר יוצקים לתבנית עצמה. אופים 30 דקות ומגישים חם.
-
- 6. מכינים מראש: אם מתכננים להכין מראש, אופים רק 20 דקות עם כיסוי של רדיד אלומיניום. לפני ההגשה מכניסים את התבנית לתנור חם ללא כיסוי ומחממים במשך 10 דקות.