- 1. להכנת הבצק: מוסיפים לסולת מים לאט לאט (בערך כוס-כוס וחצי), עד שהבצק מגיע למרקם של פלסטלינה. מקררים במקרר כ-30 דקות.
-
- 2. להכנת המרק: מטגנים את הבשר עד שמאדים. מוציאים ומניחים בקערה נפרדת.
-
- 3. מטגנים את הבצל הקצוץ. מוסיפים עגבנייה, רסק עגבניות, תבלינים, סלק ואת המרק עד למילוי הסיר. מרתיחים, מנמיכים את האש ומוסיפים את הבשר. מבשלים כשעה. מוסיפים לימון וסוכר ומתקנים תיבול.
-
- 4. להכנת הקובה: מערבבים את הבשר הקצוץ עם הפטרוזיליה, הבצל , מעט שמן, מלח, פלפל ובהרת. מכינים מבצק הסולת כדורים, וממלאים אותם בתערובת - חשוב שהבצק יהיה דק ככל האפשר.
-
- 5. מוסיפים את הקובה למרק ומבשלים כשעה-שעה וחצי.