- 1. מכינים את המלית: מחממים מחבת עם שמן ומזהיבים את הבצלים. מוסיפים את הבשר ומטגנים תוך כדי פירור בכף עץ עד שהוא משנה גוון. מתבלים בעגבנייה, מלח ופלפל. מצננים, מוסיפים פירה ומערבבים.
-
- 2. מחממים תנור ל-200 מעלות.
-
- 3. ממלאים ואופים: מניחים 2 עלי פילו משומנים זה על זה לרוחב התבנית ועוד שניים לאורך ועוד שניים באלכסון כך ששוליהם של כל הדפים יוצרים מעין כוכב. עורמים את המלית על הפילו ומכסים בעוד שני עלים מקופלים וסוגרים השוליים עליהם.
-
- 4. אופים 25 דקות או עד שהכל זהוב ופריך. מגישים חם או בטמפ' החדר.
-
- 5. גיוונים ותיבולים אפשריים: פטרוזיליה קצוצה, כפית גדושה של בהרט, כוס חציל קלוי.