- 1. מערבבים במיקסר את הבורגול והבשר עד לקבלת תערובת אחידה של בורגול ובשר עגל-כבש.
-
- 2. מוסיפים את הבצל וממשיכים לערבב, תוך כדי הוספת התבלינים (בהרת, מלח, פלפל, כוסברה יבשה ובזיליקום).
-
- 3. הכנת המילוי: במחבת עם שמן זית מטגנים את הבצל עד להשחמה. מוסיפים את בשר הכבש. לאחר 2 דקות טיגון מוסיפים בהרת, צנוברים, מלח ופלפל, ומורידים מהאש.
-
- 4. מניחים את התערובת במסננת רגילה ל-20 דקות כדי שתגיר נוזלים.
-
- 5. עוטפים מבפנים את קערת הפלסטיק העגולה בניילון נצמד ומהדקים לדפנות שכבה דקה של תערובת הבורגול כבש.
-
- 6. ממלאים את דפנות הבורגול-כבש במעט מהמילוי ומהדקים היטב.
-
- 7. סוגרים בשכבה של בורגול-כבש את החלק העליון של הקערה ומהדקים שוב.
-
- 8. מכניסים למקפיא לשעה לפחות.
-
- 9. הופכים את הקערה על פיה ומורידים את הניילון הנצמד. מניחים על תבנית אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 20 דקות.
-
- 10. מומלץ להגיש חם עם טחינה טרייה.