פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      יפרא

      מנה אהובה מאוד במטבח העירקי, שניתן להכין אותה גם מעלי גפן. מירב בן שושן ושני ירושלמי עם מתכון לעלי מנגולד ממולאים בשר מהתוכנית "רויאל שף".

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      רויאל שף (yescell)
      רויאל שף (yescell)

      מצרכים

      • ל-5 מנות:
      • 700 גרם צלעות בשר בקר טחון
      • 150 גרם שומן כבש חתוך לקוביות
      • 2 סלק (1 מגורד והשני חתוך לרצועות דקות)
      • 5 בצלים
      • 2 חבילות עלי מנגולד
      • 1/2כף מלח לימון
      • 1/4כוס סוכר
      • חצי לימון

      אופן ההכנה

      • 1. מקלפים את הבצל ועושים בו חרך עד האמצע. מבשלים במים 15 דקות.
      • 2. מנקים את עלי המנגולד מהגזע.
      • 3.מכינים את תערובת הבשר: חותכים לקוביות את השומן כבש, מוסיפים את הבשר הטחון, מגרדים את הסלק ומוסיפים מלח לימון וסוכר.
      • 5. מגלגלים וממלאים את העלים והבצלים במילוי.
      • 6. מסדרים בסיר ומפזרים מעל מקלות של סלק אחד, כפית מלח לימון, 2 כפות סוכר וכוס מים.
      • 7. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים למשך שעה.

      עוד מתכוני בקר

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -