- 1 מרוקנים את ליבת החבושים באזור החרצנים אפשר להיעזר בכפית פרזיאית לצורך העניין.
-
- 2. מערבבים בקערה את חומרי המילוי ומחלקים לשני עשר קציצות שוות בגודלן . מהדקים כל קציצה אל הצד המרוקן של החבוש ופוחסים אותה מעט.
-
- 3. טובלים כל חבוש ממולא רק בצד הבשר במעט קמח מצה ומטגנים בשמן זית חם על צד הבשר עד שהוא שחום יפה.
-
- 4. מכניסים את החבושים הממולאים לכלי חסין חום. מערבבים את כל חומרי הרוטב ויוצקים אל התבנית.
-
- 5. מכסים בנייר כסף ואופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות למשך שעה.
-
- 6. לפני ההגשה מפזרים מעל בצלים ירוקים קצוצים ואת גרגירי הרימון.
-
- 7. מתכון נוסף לקציצה: המילוי לחבושים יכול בפשטות להיות מתכון לקציצות - פשוט צרים קציצות מהתערובת למילוי, טובלים בקמח מצה ומטגנים שמן זית עד להשחמה.