- 1. מעבירים 4 ביצים לסיר, מכסים במים קרים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את החום ומבשלים במשך חמש דקות. לאחר מכן מעבירים מיד לקערה גדולה של מים קרים לפחות ל-10 דקות.
-
- 2. מכניסים לקערה בשר, עשבי תיבול וחרדל ומערבבים היטב עם הידיים. כשהתערובת הומוגנית מחלקים את כל הכמות לארבע מנות שוות.
-
- 3. מקלפים בזהירות את הביצים. את שתי הביצים הלא מבושלות מקציפים בקערה עם שפריץ של מים/חלב.
-
- 4. לקערה נוספת מכניסים את הקמח, מתבלים במלח ופלפל. בקערה שלישית שמים את פירורי הלחם/פנקו.
-
- 4 . על משטח העבודה מניחים יריעת ניילון נצמד ומפזרים עליו בעדינות קמח. במרכז הניילון מניחים כדור בשר ומקמחים אותו מעט, מכסים בניילון נצמד שוב. מרדדים את הבשר עד שיהיה רחב דיו כדי שיהיה אפשר יהיה להניח עליו את הביצה. מסירים את הניילון הנצמד העליון.
-
- 5 . מגלגלים ביצה קלופה אחת בקמח ומניחים במרכז הבשר. מרימים את צידי הניילון הנצמד כך שהבשר יעטוף את הביצה ויקבל את צורתה. יש להחליק לצורת הביצה עם הידיים. טובלים כל ביצה בקמח, לאחר מכן בביצה, פירורי לחם ולאחר מכן שוב ביצה ופירורי לחם.
-
- 6 . מחבת גדולה שמים שמן עד לשליש הגובה ומחממים ל-170 מעלות. מטגנים 2 ביצים בכל פעם, במשך שבע דקות, עד שהן פריכות וזהובות. מוציאים משהשמן ומניחים על נייר מגבת לפני ההגשה.