- 1. מחממים ווק לטמפרטורה גבוהה מאוד. מוסיפים מעט שמן ומטגנים את הבצל עד שהוא הופך שקוף.
-
- 2. מוסיפים כפית סוכר חום, ומיד לאחר מכן מוסיפים את הכרוב. ממשיכים להקפיץ עד כדי צריבה קלה של התערובת. מעבירים לקערה נפרדת.
-
- 3. מותירים את הווק חם. מוסיפים מעט שמן ואז את השום, בצלי השאלוט, הג'ינג'ר והסמבל. מערבבים חצי דקה ומיד לאחר מכן מוסיפים את הבשר. מפוררים אותו בעזרת כף עץ, ובוחשים כל הזמן.
-
- 4. כשהבשר מפורר וצרוב מעט, מוסיפים כפית "חמישה תבלינים", ואז את התרד. ממשיכים להקפיץ עד שהתרד מתרכך, ונבלע אל תוך הבשר. מצמצמים את כל הנוזלים שהצטברו.
-
- 5. כשהתערובת יבשה, מוסיפים את רוטב הצ'ילי וכל שאר התבלינים, ומערבבים. לבסוף מוסיפים לבשר את תערובת הכרוב והבצל, ומקפיצים דקה נוספת. אם יש נוזלים ממשיכים ומצמצמים. מצננים את התערובת.
-
- 6. מרככים את דפי האורז: משרים אותם כחצי דקה במים פושרים. מומלץ לטבול ולגלגל בכל פעם שני דפים יחד, אחרת הדפים יקרעו. אחרי שהדפים מתרככים במים, מיישרים אותם על מגבת בד יבשה.
-
- 7. אחרי שציננו את תערובת הבשר והכרוב, מניחים מעט מלית על דף אורז ששוטח על מגבת, ומקפלים לצורה של אגרול.
-
- 8. מרתיחים סיר עם מים, ומניחים מעליו סיר אידוי מבמבוק. בתוך סיר האידוי פורסים עלי כרוב, ועליהם מניחים את גלילות דפי האורז.
-
- 9. מאדים מעט לפני מועד ההגשה, וממעל שופכים מעט סויה מתוקה. מעטרים בבצל ירוק קצוץ ומגישים.