פילה בקר ממולא באגוזים

אבי ביטון, השף הנפלא של מסעדת "אדורה", מכין מנה יוקרתית ואסתטית, במיוחד לחג – פילה בקר חגיגי המוגש למרכז השולחן במילוי קריספי של אגוזים.

מתכון מאת: אבי ביטון, מערכת וואלה!

מצרכים

  • ל-6-8 מנות:
  • פילה בקר במשקל של 1 ק"ג
  • למילוי:
  • 2 בצלים קצוצים ומטוגנים במעט שמן זית
  • 1 כוס אגוזי מלך קצוצים
  • מלח
  • פלפל
  • 1 כפית זרעי כוסברה טחונים
  • 1 כף שומשום קלוי

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים את חומרי המילוי.
  • 2. בעזרת סכין יוצרים חור במרכז הפילה לכל האורך ומכניסים לתוכו את תערובת האגוזים.
  • 3. מתבלים את הנתח במלח ופלפל, וצולים בחום של 250 מעלות כעשרים דקות.
  • 4. פורסים ומגישים.
  • פוקצ'ה של ירקות צלויים ועוף

  • מניפת פילה בקר בבירה

  • סלק ממולא בתבלינים ורכז רימונים

  • גורמה מרוקאי: ארטישוק ממולא בבשר

  • קובה חאלבי

  • גזרים ממולאים בשר

  • מפרום

  • באניצה

  • מרק סלק, עם קובה ובשר

  • ביצי סקוטש

  • רביולי עם חלמון ביצה על פילה

  • מרק קובה סלק

  • רבעי עוף ממולאים באורז ובשר בקר

  • יפרא

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully