וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פילה בקר ממולא באגוזים

אבי ביטון, השף הנפלא של מסעדת "אדורה", מכין מנה יוקרתית ואסתטית, במיוחד לחג – פילה בקר חגיגי המוגש למרכז השולחן במילוי קריספי של אגוזים.

מתכון מאת: אבי ביטון, מערכת וואלה

מצרכים למתכון

  • ל-6-8 מנות:
  • פילה בקר במשקל של 1 ק"ג
  • למילוי:
  • 2 בצלים קצוצים ומטוגנים במעט שמן זית
  • 1 כוס אגוזי מלך קצוצים
  • מלח
  • פלפל
  • 1 כפית זרעי כוסברה טחונים
  • 1 כף שומשום קלוי

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים את חומרי המילוי.
  • 2. בעזרת סכין יוצרים חור במרכז הפילה לכל האורך ומכניסים לתוכו את תערובת האגוזים.
  • 3. מתבלים את הנתח במלח ופלפל, וצולים בחום של 250 מעלות כעשרים דקות.
  • 4. פורסים ומגישים.
  • פוקצ'ה של ירקות צלויים ועוף

  • מניפת פילה בקר בבירה

  • קובה חאלבי

  • מפרום טריפוליטאי של מרים נעים

  • רביולי עם חלמון ביצה על פילה

  • חציל ממולא בשר עגל וצנוברים

  • עגבניות ממולאות בורגול ועוף

  • בסטיל

  • ביצי סקוטש

  • המבורגר ממולא בבטטה

  • עוגת מנגולד במילוי אורז ועשבי תיבול

  • סלק ממולא בתבלינים ורכז רימונים

  • בורקס יפואי של רג'ינה

  • רבעי עוף ממולאים באורז ובשר בקר

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully