מתכונים חמים

פילה בקר ממולא באגוזים

אבי ביטון, השף הנפלא של מסעדת "אדורה", מכין מנה יוקרתית ואסתטית, במיוחד לחג – פילה בקר חגיגי המוגש למרכז השולחן במילוי קריספי של אגוזים.

מתכון מאת: אבי ביטון, מערכת וואלה! NEWS
  • 30 דקות סה"כ

  • קל להכנה

מחשבון המרות

מצרכים

  • ל-6-8 מנות:
  • פילה בקר במשקל של 1 ק"ג
  • למילוי:
  • 2 בצלים קצוצים ומטוגנים במעט שמן זית
  • 1 כוס אגוזי מלך קצוצים
  • מלח
  • פלפל
  • 1 כפית זרעי כוסברה טחונים
  • 1 כף שומשום קלוי
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים את חומרי המילוי.
  • 2. בעזרת סכין יוצרים חור במרכז הפילה לכל האורך ומכניסים לתוכו את תערובת האגוזים.
  • 3. מתבלים את הנתח במלח ופלפל, וצולים בחום של 250 מעלות כעשרים דקות.
  • 4. פורסים ומגישים.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully