פילה בקר ממולא באגוזים
אבי ביטון, השף הנפלא של מסעדת "אדורה", מכין מנה יוקרתית ואסתטית, במיוחד לחג פילה בקר חגיגי המוגש למרכז השולחן במילוי קריספי של אגוזים.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל-6-8 מנות:
- פילה בקר במשקל של 1 ק"ג
- למילוי:
- 2 בצלים קצוצים ומטוגנים במעט שמן זית
- 1 כוס אגוזי מלך קצוצים
- מלח
- פלפל
- 1 כפית זרעי כוסברה טחונים
- 1 כף שומשום קלוי
אופן ההכנה
- 1. מערבבים את חומרי המילוי.
- 2. בעזרת סכין יוצרים חור במרכז הפילה לכל האורך ומכניסים לתוכו את תערובת האגוזים.
- 3. מתבלים את הנתח במלח ופלפל, וצולים בחום של 250 מעלות כעשרים דקות.
- 4. פורסים ומגישים.