- 1. בסיר מתאים מחממים את השמן ומשחימים בו את קוביות הבשר מכל צדדיהן. מוציאים מהסיר.
-
- 2. בשמן שנשאר בסיר מזהיבים קלות את השום ומוסיפים את העגבניות הטריות, את המים ואת התבלינים. מחזירים את קוביות הבשר לסיר ומביאים הכול לרתיחה.
-
- 3. מבשלים על להבה גבוהה כ-25 דקות עם מכסה סגור למחצה.
-
- 4. מוסיפים לסיר את הזיתים וממשיכים לבשל כשעה וחצי נוספות במכסה סגור ועל להבה נמוכה, עד שמתקבל ציר סמיך כמו ריבה.
-
- 5. מיד עם תום הבישול מוסיפים את הכוסברה הטרייה ומשהים כ-15 דקות בסיר מכוסה היטב. בוחשים קלות ומגישים.
-
- 6. ניתן להגיש עם אורז, קוסקוס, או מה שאוהבים.