וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פילה בקר במילוי שקדי עגל

אם אתם מחפשים מתכון חגיגי במיוחד לקראת ליל הסדר, השף שאול בן אדרת ממסעדת "קימל" סוגר לכם פינה: פילה בקר מרשים במיוחד, במילוי שקדי עגל, עטוף ברוטב של יין אדום.

מתכון מאת: שאול בן אדרת, מערכת וואלה

פילה בקר צרוב בקראסט תבלינים. ענבל מרמרי
פילה בקר צרוב בקראסט תבלינים

מצרכים למתכון

  • 6 נתחים של פילה בקר נקי במשקל 100 גרם כל אחד
  • 200 גרם קוביות שקדי עגל
  • 1 כף שמן זית
  • ענף טימין
  • מלח ופלפל
  • רוטב יין אדום:
  • 1/2 בקבוק יין אדום
  • 1 כוס ציר בקר
  • 2 כפות סילאן
  • ענף רוזמרין
  • מלח ופלפל

אופן ההכנה

  • 1. בסיר קטן מצמצמים כל מרכיבי הרוטב במחבת כ-15 דקות עד לקבלת רוטב סמיך.
  • 2. במחבת עם כף שמן זית צורבים שקדי עגל, מתבלים במלח ופלפל ומניחים בצד.
  • 3. עם סכין חדה, פוערים חור בקוטר 1 ס"מ באמצע לאורכו של נתח הפילה, וממלאים בקוביות שקדי העגל.
  • 4. במחבת עם כף שמן זית, סוגרים ומשחימים את נתח הפילה. מכניסים לתנור לחום של 200 מעלות לכ- 5 דקות.
  • 5. מגישים עם רוטב יין אדום.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully