מתכונים חמים

סינטה במילוי מיקס אגוזים

דודו גרינברג ממכללת השף עם מתכון לרולדת סינטה, עם שלל הפתעות בפנים: קשיו, פיסטוקים, אגוזי מלך וצנוברים, בתוספת כוסברה, פטרוזיליה וטימין.

מתכון מאת: מערכת וואלה! NEWS
  • קל להכנה

סינטה במילוי מיקס אגוסים ועשבי תיבול

מחשבון המרות

מצרכים

  • למלית:
  • 1.2 ק"ג סינטה
  • 1/2 חב' פטרוזיליה קצוצה
  • 1/2 חב' כוסברה קצוצה
  • עלים מ 10 ענפי טימין קצוצים
  • עלים מענף 1 של רוזמרין קצוצים
  • 8 שיני שום קצוצות
  • 1 פלפל צ'ילי קצוץ
  • 100 גר' אגוזי מלך
  • 100 גר' קשיו לא קלויים
  • 100 גר' פיסטוקים קלופים לא קלויים
  • 50 גר' צנובר
  • 1/2 כוס שמן זית
  • מלח , פלפל לפי הטעם
  • לעיסוי:
  • 3 שיני שום קצוצות
  • עלים מ-4 ענפי טימין
  • 1/4 כוס שמן זית
  • מלח
  • פלפל
  • לרוטב:
  • 1 כוס יין מרסלה (יין אדום מתוק)
  • 1/2 כוס רכז רימונים איכותי
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. לוקחים את נתח הסינטה ובעזרת סכין טובה פותחים את הנתח למשטח שלם וגדול.
  • 2. לוקחים את כל החומרים מלבד החומרים ומערבבים אותם טוב בקערה. לאחר מכן בעזרת כף מפזרים ומשטחים טוב את התערובת על משטח הסינטה כך שזה מכסה את כל המשטח.
  • 3. מגלגלים את המשטח לרולדה ודואגים לקשור לפחות בשלושה מקומות על מנת שהרולדה לא תיפתח.
  • 4. לאחר מכן לוקחים את כל חומרי העיסוי, מערבבים אותם יחד ומעסים את הסינטה עם התערובת. במחבת חמה סוגרים את הנתח מכל הכיוונים, מעבירים לתבנית ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך 35 עד 55 דקות תלוי בדרגת הצלייה הרצויה (35 דקות זוהי דרגת מדיום רייר ו-55 דקות זוהי דרגת צלייה וול דאן).
  • 5. לאחר שהוצאנו מהתנור נותנים לנתח לנוח 5-10 דקות מורידים את החוטים ופורסים לעובי של 1/2 ס"מ.
  • 5. להכנת הרוטב מכניסים לסיר את החומרים ומצמצמים ל 1/2 כמות.
  • 6. להגשה מניחים פרוסה מהנתח ובוזקים מעל מהרוטב. ניתן גם לקשט ברימון טרי וענף טימין.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully