- 1. לוקחים את נתח הסינטה ובעזרת סכין טובה פותחים את הנתח למשטח שלם וגדול.
-
- 2. לוקחים את כל החומרים מלבד החומרים ומערבבים אותם טוב בקערה. לאחר מכן בעזרת כף מפזרים ומשטחים טוב את התערובת על משטח הסינטה כך שזה מכסה את כל המשטח.
-
- 3. מגלגלים את המשטח לרולדה ודואגים לקשור לפחות בשלושה מקומות על מנת שהרולדה לא תיפתח.
-
- 4. לאחר מכן לוקחים את כל חומרי העיסוי, מערבבים אותם יחד ומעסים את הסינטה עם התערובת. במחבת חמה סוגרים את הנתח מכל הכיוונים, מעבירים לתבנית ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך 35 עד 55 דקות תלוי בדרגת הצלייה הרצויה (35 דקות זוהי דרגת מדיום רייר ו-55 דקות זוהי דרגת צלייה וול דאן).
-
- 5. לאחר שהוצאנו מהתנור נותנים לנתח לנוח 5-10 דקות מורידים את החוטים ופורסים לעובי של 1/2 ס"מ.
-
- 5. להכנת הרוטב מכניסים לסיר את החומרים ומצמצמים ל 1/2 כמות.
-
- 6. להגשה מניחים פרוסה מהנתח ובוזקים מעל מהרוטב. ניתן גם לקשט ברימון טרי וענף טימין.