מתכונים חמים

סינטה צרובה עם מרמלדת שומר

השף נועם דקרס, מ'ברקרולה ביסטרו בר' עם מתכון יצירתי במיוחד של סינטה צרובה, המונחת על מרמלדת שומר אניסית וירקרקה. מנה שאי אפשר לעמוד בפני היופי והטעם שלה.

מתכון מאת: מערכת וואלה! NEWS
  • 10 דקות סה"כ

  • קל להכנה

סינטה צרובה עם מרמלדת שומר של מסעדת ברקרולה

מחשבון המרות

מצרכים

  • 200 גר' סינטה נקייה לחלוטים מגידים ושומן
  • 2 יח' שומר מוצק וטרי
  • 2 כפות סוכר
  • 1 כפית חמאה
  • 1 חב' קטנה רשאד, שטופה ונקייה
  • 200 מ"ל מירין (יין אורז יפני מתוק)
  • 30 מ"ל סויה
  • מיץ מחצי לימון
  • שמן זית
  • מלח
  • פלפל שחור

אופן ההכנה

  • 1. בסיר קטן מבשלים את הסויה והמירין עד קבלת סירופ קל ומצננים.
  • 2. קוצצים שומר אחד לקוביות קטנות, מאדים מעט בחמאה, מוסיפים את הסוכר ומלח לפי הטעם. מאדים על אש נמוכה מאוד עד שמתרכך, מצננים.
  • 3. את השומר השני פורסים לפרוסות דקיקות. ממליחים ומפלפלים את הסינטה וצורבים על מחבת גריל לוהטת או גריל רגיל מס' שניות מכל צד (עד שמשנה את הצבע ונצרב).
  • 4. פורסים לפרוסות דקיקות (1/4 ס"מ בערך) מסדרים על צלחת פס של מרמלדת שומר, מניחים מעל פרוסות סינטה בצורה מסודרת, מזלפים רוטב סויה מירין. את השומר הפרוס והרשאד מערבבים עם מעט מיץ לימון שמן זית ומלח ומניחים על הסינטה.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully