- 1. בסיר קטן מבשלים את הסויה והמירין עד קבלת סירופ קל ומצננים.
-
- 2. קוצצים שומר אחד לקוביות קטנות, מאדים מעט בחמאה, מוסיפים את הסוכר ומלח לפי הטעם. מאדים על אש נמוכה מאוד עד שמתרכך, מצננים.
-
- 3. את השומר השני פורסים לפרוסות דקיקות. ממליחים ומפלפלים את הסינטה וצורבים על מחבת גריל לוהטת או גריל רגיל מס' שניות מכל צד (עד שמשנה את הצבע ונצרב).
-
- 4. פורסים לפרוסות דקיקות (1/4 ס"מ בערך) מסדרים על צלחת פס של מרמלדת שומר, מניחים מעל פרוסות סינטה בצורה מסודרת, מזלפים רוטב סויה מירין. את השומר הפרוס והרשאד מערבבים עם מעט מיץ לימון שמן זית ומלח ומניחים על הסינטה.