קרפצ'יו סינטה של "וויט הול"
מסעדת הבשרים הוותיקה "וויט הול" שבתל אביב מראה כיצד ניתן בקלות ובמהירות להכין קרפצ'יו גם בבית. מנה ראשונה מושלמת כשרוצים להרשים אורחים.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל-4 סועדים:
- 400 גר' בשר סינטה=סירלוין פרוס דק מאוד
- 4 כפות שמן זית משובח
- פלפל שחור טחון טרי
- מלח ים אטלנטי (אפשר להשתמש גם במלח גס רגיל)
- 20 גר' גבינת פרמזן איטלקית
- 200 גר' עלי רוקט
- 1 לימון טרי
אופן ההכנה
- 1. פורסים את הבשר על צלחת שטוחה, כך שהוא מכסה את כולה, למעט השוליים.
- 2. על הבשר מורחים שמן זית משובח, מפזרים מעט מלח ים אטלנטי
- ופלפל שחור גרוס טרי. מעל מגרדים גבינת פרמזן איטלקית ומקשטים בעלי רוקט.
- 3. לפני ההגשה סוחטים לימון טרי על כל המנה ומגישם מיד.