וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קרפצ'יו סינטה של "וויט הול"

מסעדת הבשרים הוותיקה "וויט הול" שבתל אביב מראה כיצד ניתן בקלות ובמהירות להכין קרפצ'יו גם בבית. מנה ראשונה מושלמת כשרוצים להרשים אורחים.

מתכון מאת: מערכת וואלה

קרפצ'יו בקר רק בשר. צילום: סטודיו דרור כץ,
קרפצ'יו בקר רק בשר/צילום: סטודיו דרור כץ

מצרכים למתכון

  • ל-4 סועדים:
  • 400 גר' בשר סינטה=סירלוין פרוס דק מאוד
  • 4 כפות שמן זית משובח
  • פלפל שחור טחון טרי
  • מלח ים אטלנטי (אפשר להשתמש גם במלח גס רגיל)
  • 20 גר' גבינת פרמזן איטלקית
  • 200 גר' עלי רוקט
  • 1 לימון טרי

אופן ההכנה

  • 1. פורסים את הבשר על צלחת שטוחה, כך שהוא מכסה את כולה, למעט השוליים.
  • 2. על הבשר מורחים שמן זית משובח, מפזרים מעט מלח ים אטלנטי
  • ופלפל שחור גרוס טרי. מעל מגרדים גבינת פרמזן איטלקית ומקשטים בעלי רוקט.
  • 3. לפני ההגשה סוחטים לימון טרי על כל המנה ומגישם מיד.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully