מתכונים חמים

קרפצ'יו סינטה של "וויט הול"

מסעדת הבשרים הוותיקה "וויט הול" שבתל אביב מראה כיצד ניתן בקלות ובמהירות להכין קרפצ'יו גם בבית. מנה ראשונה מושלמת כשרוצים להרשים אורחים.

מתכון מאת: מערכת וואלה! NEWS
  • 30 דקות סה"כ

  • קל להכנה

קרפצ'יו בקר רק בשר

מחשבון המרות

מצרכים

  • ל-4 סועדים:
  • 400 גר' בשר סינטה=סירלוין פרוס דק מאוד
  • 4 כפות שמן זית משובח
  • פלפל שחור טחון טרי
  • מלח ים אטלנטי (אפשר להשתמש גם במלח גס רגיל)
  • 20 גר' גבינת פרמזן איטלקית
  • 200 גר' עלי רוקט
  • 1 לימון טרי
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. פורסים את הבשר על צלחת שטוחה, כך שהוא מכסה את כולה, למעט השוליים.
  • 2. על הבשר מורחים שמן זית משובח, מפזרים מעט מלח ים אטלנטי
  • ופלפל שחור גרוס טרי. מעל מגרדים גבינת פרמזן איטלקית ומקשטים בעלי רוקט.
  • 3. לפני ההגשה סוחטים לימון טרי על כל המנה ומגישם מיד.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully