- 1. מכינים את העדשים: מבשלים לחוד כל סוג עדשים עד לריכוך מתאים. נזהרים עם העדשים האדומים שלא יהפכו לעיסה. מתבלים עם מלח ופלפל ושומרים במקום חם.
-
- 2. מכינים את הרוטב: מצמצמים ציר בקר ויין לבן עם רוטב הצדפות עד למידת סמיכות של רוטב. ניתן להסמיך עם חמאה קרה.
-
- 3. לבשר: מורחים את הבשר בתערובת התבלינים הסוכר, המלח והפלפל לפי הטעם. צולים את הבשר מכל צדדיו על מחבת חמה (רצוי מחבת שאפשר להכניס לתנור) כשתי דקות מכל צד. הבשר צריך לקבל גוון זהוב כהה.
-
- 4. מכניסים לתנור מחומם מראש 180 מעלות לכ-7 דקות למידת מדיום רייר (ניתן לצלות עוד 3-7 דקות לדרגות עשיה גבוהות יותר לפי הטעם). ממתינים כ 5 דקות ופורסים למניפה.
-
- 4. להגשה: מסדרים יפה על הצלחת את העדשים, מוסיפים את פרוסות הסינטה ויוצקים רוטב. מקשטים עם עלים ירוקים.