שיפודי מותן בקר
מתכון של רפי אהרונוביץ' ממועצת הבקר.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- חומרים ל- 12 שיפודים:
- 12 פרוסות סינטה נקייה משומן, משוטחת לעובי שניצל
- 12 נתחי בצל ירוק באורך של 4-5 ס"מ כל אחד
- 24 פרוסות אווז מעושן
- מעט פלפל שחור גרוס
- מעט חרדל דיז'ון גרגרים
אופן ההכנה
- 1. מורחים על כל פרוסת סינטה מעט חרדל ומשפדים. עליה מניחים שתי פרוסות חזה אווז.
- 2. מגלגלים את הבצל הירוק, מהדקים ומשפדים. מתבלים בפלפל שחור ומניחים על הגריל - כמה דקות כל צד.
- 3. ניתן להגיש עם סויה ומעט שום כתוש לטבילת השיפוד שלו לפני האוכל.