וואלה!
וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

שיפודי אנטרקוט ומנגו

פרי ובשר על שיפוד אחד על מצע של תפוחי אדמה צלויים. מתכון של השף מוטי בן אהרון - שף ובעלים של קייטרינג הבית של "ליד הנחל" ו-"מקום בטבע".

מתכון מאת: מערכת וואלה!

שיפודי אנטרקוט ומנגו של קייטרינג ליד הנחל מקום בטבע. מערכת וואלה!
שיפודי אנטרקוט ומנגו של קייטרינג ליד הנחל מקום בטבע

מצרכים למתכון

  • לשיפודים :
  • נתח אנטריקוט מיושן במשקל 750 גר' חתוך לקוביות
  • 200 גר קוביות מנגו
  • למרינדת המנגו :
  • 120 גר' (3/4 כוס) קוביות מנגו
  • 40 גר' (3 כפות) רוטב צ'ילי מתוק חריף
  • 3 כפות שמן זית
  • 50 מל' חומץ בין יין לבן
  • 1 כף עלי כוסברה קצוצים
  • 3 שיני שום כתושות
  • לתפוחי האדמה:
  • 4-5 תפ"א בנונים
  • כף שמן זית
  • כף עלי כוסברה קצוצים
  • מלח, פלפל

אופן ההכנה

  • 1. מבשלים את תפוחי האדמה במים עם מלח עד לריכוך ומיד מצננים במקרר.
  • 2. פורסים את תפוחי האדמה לפרוסות.
  • 3. מערבבים את הכוסברה עם שמן הזית.
  • 4. מתבלים את פרוסות תפוחי האדמה בשמן, מוסיפים מלח ופלפל.
  • 5. מכינים את השיפודים: מערבבים במעבד מזון את כל חומרי המרינדה.
  • 6. משפדים על שיפודי במבוק את קוביות האנטרקוט והמנגו.
  • 7. מברישים את השיפודים במרינדת המנגו ומשהים במקרר 3 שעות.
  • 8. צולים בגריל את השיפודים ואת פרוסות תפוחי האדמה ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully