- 1. חותכים קוביות קטנות של הבשר, ומשרים עם מלח, פלפל שחור גרוס ומיץ מלימון אחד לשעה (מערבבים מדי רבע שעה).
-
- 2. מסננים את הבשר ושומרים את נוזלי המשרה להמשך. מטגנים את קוביות הבשר והבצל בשמן הזית. מוסיפים את הקמח ובוחשים היטב לציפוי והשחמת הבשר בקמח. מוסיפים את נוזלי ההשריה, וכוס ציר בקר (מרק בקר במידה ואין ציר), מכסים ומבשלים למשך כ-80 דקות.
-
- 3. מוסיפים את השקדים ואת האגסים של בראשית, מכסים וממשיכים לבשל על גבי להבה בינונית עד לריכוך מלא של הבשר, שלוקח כ-20 דקות. לבסוף מוסיפים את הסוכר ומיץ הלימון מהלימון השני.
-
- 4. מתקנים טעמים ומגישים.