וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

תבשיל קדרת בשר ביין אדום ומח עצם

מה בסך הכל צריכה קדירה טובה? בשר איכותי, בקבוק יין אדום טוב, ובעיקר - תבלינים, שיבלו בהמשך עם הבשר את הזמן. השף אלון גונן מ'אל בריו' מראה איך עושים את זה נכון.

מתכון מאת: מערכת וואלה

תבשיל קדרת בשר ביין ומח עצם.
תבשיל קדרת בשר ביין ומח עצם

מצרכים למתכון

  • 1 ק"ג פילה בקר
  • 2 גזרים חתוכים לקוביות
  • 2 ראשי סלרי חתוכים לקוביות קטנות
  • 2 בצלים בינוניים חתוכים לקוביות קטנות
  • 3 עלי דפנה
  • 1 כף טימין יבש
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1 כף שום כתוש
  • 1 בקבוק יין אדום יבש
  • 1/2 כוס שמן זית
  • 6 עצמות מח עצם בינונית

אופן ההכנה

  • 1. בסיר רחב להניח את עצמות המח ולטגן אותם היטב מכל הצדדים כ-3 דקות. להוסיף את הבשר שחתוך לקוביות או לטבעות של 2 ס"מ ולטגן כ-4 דקות.
  • 2. להוסיף את שאר המצרכים, להביא לרתיחה ולערבב היטב עם הבשר. לבשל כשעה על אש גבוהה, להנמיך את הלהבה להמשך בישול נוסף של חצי שעה.
  • 3. להגיש עם טוסטים חמים ליד הקדרה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully