פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      תבשיל קדרת בשר ביין אדום ומח עצם

      מה בסך הכל צריכה קדירה טובה? בשר איכותי, בקבוק יין אדום טוב, ובעיקר - תבלינים, שיבלו בהמשך עם הבשר את הזמן. השף אלון גונן מ'אל בריו' מראה איך עושים את זה נכון.

      2 מדרגים / 3.33 כוכבים

      תבשיל קדרת בשר ביין ומח עצם (יח
      תבשיל קדרת בשר ביין ומח עצם (יח"צ)

      מצרכים

      • 1 ק"ג פילה בקר
      • 2 גזרים חתוכים לקוביות
      • 2 ראשי סלרי חתוכים לקוביות קטנות
      • 2 בצלים בינוניים חתוכים לקוביות קטנות
      • 3 עלי דפנה
      • 1 כף טימין יבש
      • 1 כפית מלח
      • 1 כפית פלפל שחור גרוס
      • 1 כף שום כתוש
      • 1 בקבוק יין אדום יבש
      • 1/2 כוס שמן זית
      • 6 עצמות מח עצם בינונית

      אופן ההכנה

      • 1. בסיר רחב להניח את עצמות המח ולטגן אותם היטב מכל הצדדים כ-3 דקות. להוסיף את הבשר שחתוך לקוביות או לטבעות של 2 ס"מ ולטגן כ-4 דקות.
      • 2. להוסיף את שאר המצרכים, להביא לרתיחה ולערבב היטב עם הבשר. לבשל כשעה על אש גבוהה, להנמיך את הלהבה להמשך בישול נוסף של חצי שעה.
      • 3. להגיש עם טוסטים חמים ליד הקדרה.

      עוד מתכוני בקר

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -