- 1. מרתיחים את קוביות הבשר במים כ-15 דקות (כדי להסיר מליחות עודפת מההכשרה). שופכים את המים ושוטפים היטב את הבשר.
- 2. בינתיים מטגנים בסיר עם שמן הזית את הבצל והשום מעל להבה בינונית כ- 5-6 דקות עד ריכוך קל. מוסיפים את התבלינים ומערבבים. .
- 3. מחזירים את הבשר לסיר ומוסיפים את העגבניות, הכוסברה והתבלינים.
- 4. יוצקים מים עד 3/4 גובה הבשר (העגבניות מגירות נוזלים נוספים), מערבבים היטב ומביאים לרתיחה.
- 5. מכסים את הסיר ומבשלים על להבה בינונית-נמוכה כשעתיים וחצי או עד שהבשר נימוח והרוטב מסמיך. אם הרוטב לא מספיק סמיך ממשיכים לבשל ללא כיסוי עד שחלק מהנוזלים מצטמצמים. טועמים ומוסיפים מלח רק אם צריך.
- 6. ניתן להכין את התבשיל גם יומיים מראש. טעמו רק ישתבח. ניתן להוסיף עוד כוסברה טרייה בהגשה