פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      קדירת ירקות חורף וערמונים

      אבי ביטון עם גרסה משלו לסיר צבעוני ועשיר של ירקות שורש חורפיים, כרוב סגול, עלי תרד ירוקים וערמונים

      8 מדרגים / 3.52 כוכבים

      בבושקה הפקות

      מצרכים

      • 1/4 כוס שמן זית
      • 10 שיני שום
      • כרישה חתוכה לטבעות עבות
      • 2 בצלים סגולים חתוכים לרבעים
      • 2 בטטות קלופות וחתוכות לקוביות
      • 2 גזרים חתוכים לקוביות
      • 2 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
      • 1 קולורבי חתוך לקוביות
      • 1 חבילת עלי תרד
      • כרוב סגול קטן חתוך לרבעים
      • 2 חבילות ערמונים
      • 2 ענפי טימין
      • 1 עלה דפנה
      • 1-2 כוסות מים
      • מלח
      • פלפל
      • 1/2-1/4 כוס סילאן (לפי הטעם)

      אופן ההכנה

      • 1. בסיר רחב מחממים שמן זית ומטגנים קלות את הבצל, מוסיפים את השום והכרישה ומערבבים.
      • 2. מוסיפים את הקולרבי, הבטטות, הגזרים ותפוחי האדמה, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים.
      • 3. בין ירקות השורש מכניסים את רבעי הכרוב הסגול, מפזרים מעל את עלי התרד ומעליהם את הערמונים.
      • 4. מניחים מעל את ענפי הטימין והדפנה, מוסיפים את הסילאן ומעט מים. יש לזכור שגם הירקות יגירו נוזלים המהלך הבישול.
      • 5. מכסים, מביאים לרתיחה מעל להבה גדולה, מקטינים ומבשלים מכוסה כשעתיים וחצי או מעבירים לתנור לחום של 150 מעלות.

      עוד מתכוני ירקות

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -