- 1. בסיר כבד מחממים שמן קנולה, מפלפלים את קוביות האווזית, צורבים אותן היטב מכל צדיהן עד להשחמה.
-
- 2. מוסיפים לסיר יין לבן ו-5 ענפי תימין, ומביאים לרתיחה. מניחים ליין להצטמצם מעט, ומוסיפים מייפל, גזרים, בצל וסלרי. מביאים לרתיחה ומנמיכים את הלהבה לחום בינוני.
-
- 3. מבשלים כשעה ו-1/2 לריכוך הבשר, מוסיפים את תפוחי העץ ומבשלים עוד כ-1/4 שעה, טועמים ומשלימים מלח או פלפל שחור, אם חסר.
-
- 4. מניחים את הדלעת על תבנית, מושחים בשמן, מתבלים ובוזקים מעל סוכר חום. צולים בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות כ-25 דקות לריכוך.
-
- 5. מצלחתים: מניחים בצלחת חצי עמוקה את הדלעת ולצדה מניחים את קוביות האווזית. מפזרים תימין טרי מ-2 הענפים הנותרים ופקאן קלוי.