- 1. מחממים תנור ל-170 מעלות. מתבלים את הבשר במלח ופלפל.
-
- 2. מחממים סיר רחב שיכול להיכנס לתנור על להבה גבוהה, מוסיפים שמן זית ואת הבשר ומטגנים 5-4 דקות מכל צד עד שהבשר שחום. מוציאים לצלחת.
-
- 3 מטגנים בצלים באותו סיר כ-5 דקות תוך כדי בחישה מדי פעם עד שהם זהובים. מוציאים לצלחת אחרת.
-
- 4. מכינים את הרוטב, מבשלים ואופים: יוצקים יין לסיר, מביאים לרתיחה ומקרצפים את תחתית הסיר בכף עץ. מבשלים על להבה בינונית כ-10 דקות עד שהיין מצטמצם לחצי הכמות.
-
- 5. מוסיפים מים, רסק עגבניות, שום, עלי דפנה, סוכר ואת הבשר המטוגן עם הנוזלים שניגרו ממנו. מתבלים בקינמון, מלח ופלפל, מערבבים ומביאים לרתיחה.
-
- 6. מכסים ומעבירים לתנור החם. אופים שעה וחצי.
-
- 7. מוסיפים את הבצלים המטוגנים, מערבבים, מכסים ואופים עוד כשעה וחצי עד שהבשר רך מאוד.