וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

צלי עשיר בבישול ארוך

אריאל כהן ממסעדת הבשרים NG מכין צלי בבישול ארוך

מתכון מאת: אריאל כהן, מערכת וואלה

מדריך בשריםNG. נמרוד סונדרס
מדריך בשריםNG

מצרכים למתכון

  • ל-4 מנות:
  • 1 ק''ג פאלש פילה
  • 2 בצלים גדולים קלופים ופרוסים
  • 4 גזרים חתוכים לטבעות
  • 4 גבעולים סלרי אמריקאי
  • 4 יחידות עלי דפנה
  • חופן פלפל אנגלי
  • ראש שום שלם לא קלוף
  • 4 עגבניות שלמות חתוכות גס
  • כוס יין לבן
  • 4 כפות סוכר
  • מלח
  • פלפל
  • מים

אופן ההכנה

  • 1.ממליחים ומפלפלים את נתח הבשר וסוגרים את הבשר מכל צדדיו על מחבת גדולה לוהטת.
  • 2.מעבירים את נתח הבשר לסיר קדירה אובלי יחד עם הירקות, מוסיפים את היין והתבלינים.
  • 3.מוסיפים מים עד לשני שליש מגובה הבשר ומבשלים על אש נמוכה 3 שעות.
  • 4.מידי פעם מגלגלים את הבשר בנוזל כך שיתבשל מכל צדדיו.
  • 5.לאורך כל הבישול מוסיפים מים כדי שהמפלס יישאר בגובה שני שליש. בחצי שעה האחרונה של הבישול יש לבשל עם מכסה מעט פתוח על מנת שהנוזלים יצטמצמו לכדי רוטב סמיך ועשיר.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully