- 1. מחממים את שמן הזית בסיר גדול מעל להבה בינונית-גבוהה. משחימים מחצית מנתחי הבשר, כ-3-2 דקות מכל צד, עד לקבלת קבלת צבע יפה. מוציאים לצלחת, ומשחימים את המחצית השנייה באותו אופן. מוציאים את הבשר מהסיר ומניחים בצד.
- 2. מוסיפים לסיר בו צלינו את הבשר, את כל הירקות (בטטה, דלעת, גזר, תפוח אדמה, שום) ומטגנים מעל להבה בינונית כ-10 דקות תוך כדי בחישה.
- 3. מחזירים לסיר את הבשר (יחד עם הנוזלים שהגיר), מוסיפים את הרוטב החריף, הפפריקה והחומץ ומתבלים בנדיבות במלח ופלפל. מוסיפים מים עד גובה הבשר.
- 4. מביאים את התבשיל לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים מכוסה על להבה נמוכה כשעתיים וחצי או עד שהבשר התרכך לחלוטין (אם במהלך הבישול הסיר נראה יבש מוסיפים מעט מים רותחים ומערבבים).
- *ניתן אחרי הרתיחה להעביר את התבשיל לתנור (בכלי ומכסה מתאימים) ולצלות ב-160 מעלות למשך שעתיים במקום על האש.
- 5. מגישים למרכז השולחן .