פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      תבשיל צוואר עם שעועית לבנה וירקות שורש

      אור ברי ורועי ענתבי ממסעדת ברטי מעמידים סירים על האש עם בשר וירקות ומכינים מנה חורפית ונהדרת

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      מנות חורף בברטי (נמרוד סונדרס)
      מנות חורף בברטי (נמרוד סונדרס)

      מצרכים

      • ל-4-6 סועדים
      • 2 ק"ג צוואר בקר חתוך לקוביות ס"מ על ס"מ
      • 10 בצלי פנינה שלמים ומקולפים
      • 4 גזרים באלדי מקולפים וחצויים לאורכם
      • 6 לפתות קטנות חצויות
      • 2 כוסות שעועית לבנה שהושרו ובושלו עד לרמה שהיא נגיסה אך לא וכנה לחלוטין
      • כף רסק עגבניות
      • כף סילאן
      • צרור טימין
      • 4 עלי דפנה
      • 4 יחידות פלפל אנגלי
      • כפית כמון
      • כפית פפריקה מתוקה
      • שמן זית
      • פלפל שחור
      • מלח דק

      אופן ההכנה

      • 1. מחממים סיר רחב עם מעט שמן, מתבלים את הבשר במלח ופלפל. צולים את הבשר על אש גבוהה עד לסגירה.
      • 2. לאחר שהבשר השחים מוציאים אותו ומשחימים את הירקות על משקעי הבשר.
      • 3. מוסיפים את התבלינים, השעועית, הרסק והסילאן. מוסיפים את הבשר בחזרה לסיר ומכסים במים/ציר עוף. מכסים את הסיר ומבשלים באש נמוכה כשעתיים בערך. בודקים שהבשר מוכן (הוא צריך להיות רך לגמרי) לבסוף מתקנים את תיבול.

      עוד מתכוני תבשילי קדרה

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -