- 1. משהים את המרכיבים בסיר או קופסה כ-24 שעות במקרר ואפשר גם עד 48 שעות הבשר יתקבל שחור, ארומטי ורך.
-
- 2. מסננים את היין ושומרים להמשך.
-
- 3. מחממים סיר גדול עם שמן זית ומטגנים את נתחי הבשר (5 דקות) עד שהם שחומים יפה מוסיפים את הירקות ומזהיבים גם אותם.
-
- 4. מוסיפים את כל שאר המרכיבים כולל היין ומבשלים (שעתיים) מכוסה. טועמים, מתקנים תיבול ומבשלים עוד (חצי שעה-שעה) או עד שהבשר רך מאוד והרוטב סמיך ועשיר.
-
- חשוב:
- משתמשים ביין בעל טעם טוב. יין בטעם רע יפיק תבשיל רע וחבל.
- שדרוגים:
- מוסיפים לחומרים חופן עגבניות מיובשות.
- מוסיפים בשעה האחרונה לבישול 5 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות עם כוס מים.