- 1. מתבלים את שוק הטלה במלח ופלפל וצולים בחום גבוה על האש עד לסגירת הבשר. מניחים בצד.
-
- 2. מטגנים בסיר עם מעט שמן זית את הירקות והשום. לאחר כמה דקות כשהירקות מתקרמלים ומוסיפים את התבלינים, רסק העגבניות וגרגירי החומוס.
-
- 3. מוסיפים מים לכיסוי הנתח ומביאים לרתיחה.
-
- 4. מניחים את השוק בתבנית עמוקה ויוצקים מעל את הנוזל החם. מכסים את התבנית בנייר אפייה ונייר כסף. מכניסים את השוק לצלייה בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, צולים במשך כשעה וחצי עד שעתיים.
-
- 5. ברגע שהשוק נפרדת מהעצם (בקלות) היא מוכנה.
-
- 6. מוצאים את הבשר מהתבנית, מנקים אותו מעודפי השומן ומניחים אותו בצלחת ההגשה. את הרוטב מצמצמים בסיר על האש ומתקנים את התיבול.
-
- 7. יוצקים את הרוטב על הבשר לפני ההגשה.