- 1. קולפים וחותכים את כל הירקות לקוביות קטנות, ומחלקים לשתי קערות.
-
- 2. דגשים לירקות: לאחר שמנקים את הארטישוק, משרים אותו במיץ לימון על מנת שלא ישחיר. חותכים את ראשי הארטישוק לקוביות רק לפני תחילת הבישול.
-
- 3. את התרד יש להפריד מהגבעולים, ולהשתמש רק בעלים.
-
- 4. חותכים את הכרישה לכל אורכה, וקוצצים לחצאי טבעות.
-
- 5. את השום, הנענע והכוסברה קוצצים דק. מוסיפים את הרוב לקערת הירקות ושומרים מעט משתיהן לסוף התבשיל (הסבר בהמשך המתכון).
-
- 6. מחממים את השמן בסיר, ומוסיפים את כל התבלינים: אריסה, כורכום, פלפל שחור ומלח. מערבבים.
-
- 7. מוסיפים לסיר קערה אחת של ירקות, ועליה מניחים את הבשר. מעל הבשר, מניחים את תכולת הקערה השנייה של הירקות.
-
- 8. מבשלים על אש קטנה כ-4 שעות, מבלי להוסיף מים. הירקות מפרישים כמות מכובדת של נוזלים. בסוף הבישול, מוסיפים שוב כוסברה ונענע קצוצות דק.