- 1. צולים את פרוסות הבשר, הקורקבנים הבצל והשום בסיר עם מעט שמן זית.
-
- 2. מוסיפים מעט מים וממשיכים להשחים. בכל פעם שהמים מתאדים מוסיפים עוד מעט מים וממשיכים להשחים. חוזרים על הפעולה כמה פעמים (כמה שיותר - יותר טוב, כך הרוטב שמתקבל סמיך יותר) עד שהבשר מקבל צבע חום כהה וצלוי היטב.
-
- 3. מוסיפים מים לכיסוי, מוסיפים את העגבניות המגורדות, הרסק, המלח והפלפל ומבשלים כשעה וחצי.
-
- 4. מוסיפים את תפוחי האדמה וממשיכים לבשל כשעה נוספת או שעד שהבשר והקורקבנים רכים לחלוטין. כ-20 דקות לפני סיום הבישול מוסיפים את קמח תפוחי האדמה על מנת להסמיך את הרוטב. מערבבים. טועמים ומתקנים תיבול.