וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

בשר צלי בתנור

לא צריך לעבוד קשה כדי להרים ארוחה חגיגית ומושקעת למשפחה: זמי שרייבר מציגה מתכון לקדירת בשר בתנור, שמרכיבים בתוך רבע שעה, ואז נותנים לה להיצלות לאיטה בתנור, עד שהיא מושלמת.

מתכון מאת: זמי שרייבר, מערכת וואלה

מנות בשר בקר במסעדת סנדר. דרור עינב
מנות בשר בקר במסעדת סנדר

מצרכים למתכון

  • ל-5 סועדים:
  • 2 קילוגרם בשר כתף
  • 2 בצלים קצוצים
  • 2 גזרים פרוסים
  • 5 שיני שום כתושות
  • מעט פלפל אנגלי
  • מעט מלח
  • מעט פלפל שחור

אופן ההכנה

  • 1. צולים בסיר עם מעט שמן את נתח הבשר עם הבצל הקצוץ, שום כתוש ומעט מלח עד להשחמה. מוסיפים מעט מים ומשחימים שוב (חוזרים על הפעולה עד לקבלת גוון כהה).
  • 2. מוסיפים מים עד לכיסוי הבשר ומוסיפים את יתר המרכיבים.
  • 3. מכסים את הסיר ומכניסים לתנור בחום של 200 מעלות לכשעתיים וכחצי שעה נוספת ללא מכסה בחום של 170 מעלות. מדי פעם יוצקים את הרוטב על הבשר.
  • 4. מעבירים למקרר (כולל הרוטב) לקירור של כ-4 שעות. לפני ההגשה פורסים לפרוסות ויוצקים את הרוטב מעל.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully