פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      מתכונים חמים

      בשר צלי בתנור

      לא צריך לעבוד קשה כדי להרים ארוחה חגיגית ומושקעת למשפחה: זמי שרייבר מציגה מתכון לקדירת בשר בתנור, שמרכיבים בתוך רבע שעה, ואז נותנים לה להיצלות לאיטה בתנור, עד שהיא מושלמת.

      52 מדרגים / 2.33 כוכבים

      מנות בשר בקר במסעדת סנדר (דרור עינב)
      מנות בשר בקר במסעדת סנדר (דרור עינב)

      מצרכים

      • ל-5 סועדים:
      • 2 קילוגרם בשר כתף
      • 2 בצלים קצוצים
      • 2 גזרים פרוסים
      • 5 שיני שום כתושות
      • מעט פלפל אנגלי
      • מעט מלח
      • מעט פלפל שחור

      אופן ההכנה

      • 1. צולים בסיר עם מעט שמן את נתח הבשר עם הבצל הקצוץ, שום כתוש ומעט מלח עד להשחמה. מוסיפים מעט מים ומשחימים שוב (חוזרים על הפעולה עד לקבלת גוון כהה).
      • 2. מוסיפים מים עד לכיסוי הבשר ומוסיפים את יתר המרכיבים.
      • 3. מכסים את הסיר ומכניסים לתנור בחום של 200 מעלות לכשעתיים וכחצי שעה נוספת ללא מכסה בחום של 170 מעלות. מדי פעם יוצקים את הרוטב על הבשר.
      • 4. מעבירים למקרר (כולל הרוטב) לקירור של כ-4 שעות. לפני ההגשה פורסים לפרוסות ויוצקים את הרוטב מעל.

      עוד מתכוני בקר

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -